Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
5. marca 2024, 14:11
Čas čítania 0:51
Barbora Adamkovičová

Prekvapenie vo Fight Night Challenge: V ringu sa stretnú známi knokautéri z Oktagonu – Čepo a Bartl

ŠPORT FIGHT NIGHT CHALLENGE OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zverenec Attilu Végha Vlasto Čepo si zmeria sily s českým zápasníkom Marekom Bartlom.

Organizácia Fight Night Challenge odhalila nový atraktívny súboj v boxe. Na šiestom turnaji FNC proti sebe nastúpia profi zápasníci Vlasto Čepo a Marek Bartl, ktorí sú známi predovšetkým z Oktagonu. O stretnutí favoritov informovala organizácia prostredníctvom Instagramu. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

29-ročný Čepo bol v minulosti označený aj „slovenským strojom na knokauty“, jeho zápasy sú jednými z najzaujímavejšími v rámci MMA turnajov. V rozhovore pre Oktagon MMA priblížil detaily príprav na zápasy aj to, čo mu najviac pomohlo. Obávaného zverenca, súťažiaceho v divízii stredných váh (do 84 kg, pozn. red.) Oktagonu, trénuje samotný Attila Végh v Spartakus Fight Gyme.

Pre zdravotné komplikácie nebude môcť nastúpiť

Proti nemu nastúpi český zápasník Marek Bartl, ktorý okrem MMA ovláda aj thajský box, kickbox či džiu-džicu. V rámci týchto bojových športov má za sebou už vyše 120 zápasov. Bartl zápasí v divízii ľahkých váh (do 70 kg, pozn. red.) a momentálne trénuje v bratislavskej Octagon Fighting Academy. 

Odporúčané
Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) 21. apríla 2024, 1:10

Organizácia ďalej informovala, že Erik Tresor nenastúpi pre zdravotné problémy a pre zmenu termínu zápasov ani 19-ročný český zápasník Jindřich Janečka.

Fight Night Challenge však fanúšikov uistila, že sa na obľúbených boxerov môžu tešiť na nasledujúcich turnajoch. Na pokračovanie Fight Night Challenge sa môžeš tešiť už 20. apríla 2024 v bratislavskej Tipos Aréne.

Späť
Zdieľať
Diskusia