Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2024, 12:23
Čas čítania 1:13
Monika Růžičková

Toto je podľa ľudí 5 najviac toxických seriálových párov. Vraj by si si z nich nemal brať príklad

Toto je podľa ľudí 5 najviac toxických seriálových párov. Vraj by si si z nich nemal brať príklad
ZAUJÍMAVOSTI DRÁMA SERIÁL PRIATELIA SERIÁLOVÉ POSTAVY
Uložiť Uložené

Seriálový svet nám prináša rôzne druhy vzťahov – od tých, ktoré nás inšpirujú, cez tie, ktoré nás šokujú svojím toxickým správaním, až po tie, ktoré nám ukazujú, že ideálny vzťah nie je vždy taký, ako sa môže zdať. Paradoxne väčšinou milujeme tie toxické.

Seriálové postavy sú častá inšpirácia a veľmi jednoducho dokážu ovplyvniť tvoj bežný život. Prinášame ti výber TOP 5 najviac toxických seriálových párov, z ktorých by si si určite nemal brať inšpiráciu. Rebríček na základe používateľských hodnotení zostavil server Ranker.com. Daj nám vedieť, či s výsledkami súhlasíš.

5. miesto

Pár Elena a Damon z Upírskych denníkov má určite chémie na rozdávanie, no problémov taktiež. Dospievajúce dievča a o stovky rokov starší upír. Nestačí? Elena pred ním chodila s jeho bratom Stefanom. Navyše Elena sa stále snažila Damona zmeniť, a keď nežil podľa nej, trpela.

 

4. miesto

Koľkokrát sa Ross a Rachel z Priateľov rozišli a zase dali dohromady, sa azda ani spočítať nedá. Ross smiešne žiarlil na všetko, čo Rachel urobila, pár hodín po „rozchode“ (aj keď – rozišli sa vôbec?) skočí inej žene do postele. Na druhej strane nerozhodná Rachel stále Rossovi motala hlavu a rozbila mu tým nejeden vzťah.

 

3. miesto

Manipulácia, nevery a zrady. To všetko mal vzťah Chucka a Blair z Gossip Girl. Na prvý pohľad sa môže zdať, že sú pre seba stvorení. Radi manipulujú ostatnými, hrajú hry so životmi ostatných a robia si, čo chcú. Keď sa však pozrieš poriadne, uvidíš len toxický vzťah, v ktorom jeden druhého predá za hotel.

2. miesto

Nie je všetko zlato, čo sa blyští. To je príklad Luka a Lorelai z Gilmore Girls. Celý čas pôsobili ako harmonický pár a nikto by nečakal, že môžu mať nejaké problémy. Komunikácia je však základ a týmto dvom naozaj chýbala, keď sa dali po prvýkrát dohromady.

 

1. miesto

Penny a Leonard z Teórie veľkého tresku sú podľa servera dokonalá ukážka toho, ako to vyzerá, keď nerd zbalí dievča a príbeh sa nekončí. Temperamentná a spoločenská Penny bola vždy trochu vedľa z inteligencie plachého a neurotického Leonarda. Navyše sa do toho zaplietli jeho problémy s matkou či zlá komunikácia z oboch strán.

Domov
Zdieľať
Diskusia