Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2024, 19:27
Čas čítania 0:41
Radka Klučárová

GALÉRIA: Ikonické modelky Victoria’s Secret kedysi a dnes. Heidi Klum, Daniela Peštová či Michaela Kocianová vôbec nestarnú

OSOBNOSTI MODELING SPRÁVY ZO SVETA VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

Luxusná značka bola dlho spájaná so sexy modelkami s dokonale štíhlymi nohami a vyšportovanými postavami.

Po mólach Victoria’s Secret sa za desaťročia prešli najzvučnejšie mená svetového modelingu. Značka spodnej bielizne si vydobyla miesto na vrchole a jej prehliadky boli roky považované za jednu z top módnych udalostí roka.

Luxusná značka bola dlho spájaná so sexy modelkami, ktoré majú dokonalé dlhé štíhle nohy a bezchybne vypracované telo. Medzi „anjelikov“ roky patrili všetky topmodelky svojej doby.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria's Secret Fashion Show (@vsfsoutfits)

Pre značku predvádzala Heidi Klum, Tyra Banks, Adriana Lima, Miranda Kerr, Adriana Lima, Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio, Rosie Huntington-Whiteley, ale aj české krásky Eva Herzigová, Karolína Kurková či Daniela Peštová, pripomína portál Blesk.cz. Pozrite si v našej galérii, ako sa nich (ne)podpísal zub času.

Jednou a jedinou Slovenkou, ktorá sa po prestížnom móle doposiaľ prešla, bola Michaela Kocianová.

Časy sa však zmenili a spoločnosť prestala túžiť po bezchybnej dokonalosti. Revolúciou prešla aj spoločnosť Victoria’s Secret, ktorá zaangažovala modelky rôznych proporcií či etník a v posledných rokoch sa nebránila ani spolupráci s transgenderovými modelkami.

Pozri si, ako pred desaťročiami vyzerali najkrajšie ženy sveta.

Victoria's SecretAdriana LimaHeidi KlumAdriana Lima
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia