Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. marca 2014, 15:11
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Prvé fotky South Beach prevedenia Nike LeBron XI

MÓDA LEBRON JAMES NIKE
Uložiť Uložené

S colorway South Beach spravil svojho času LeBron James dosť rozruchu a toto prevedenia sa tak stalo legendou samo o sebe. Dostalo sa na množstvo iných tenisiek a dokonca aj u iných značiek

S colorway South Beach spravil svojho času LeBron James dosť rozruchu a toto prevedenia sa tak stalo legendou samo o sebe. Dostalo sa na množstvo iných tenisiek a dokonca aj u iných značiek, a každá vec v kombinácii tyrkysovej a ružovej tak okamžite dostane prezývku South Beach. Nike LeBron 8 boli prvé a zároveň asi aj najlepšie, nasledujúce deviatky boli obrovským sklamaním a na desiatky sa tak táto colorway radšej ani nedostala a vytvoriť si si mohol leda tak podobnú na Nike ID.

Tento rok sa však táto séria podľa všetkého chystá opäť pokračovať, keďže sa dostali von prvé fotky Nike LeBron 11. Tie vyzerajú naozaj fantastiky a už teraz je jasné, že sa o ne rozpúta dosť veľká vojna. Do predaja  totiž poputujú už 21. júna, no ich cena zatiaľ nebola stanovená. 

Prvé fotky South Beach prevedenia Nike LeBron XI
Prvé fotky South Beach prevedenia Nike LeBron XI
Prvé fotky South Beach prevedenia Nike LeBron XI
Domov
Zdieľať
Diskusia