Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2014, 12:08
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Pusha T headlinerom najlepšieho plážového hip-hop festivalu v Európe

REFRESHER
Uložiť Uložené

Do letných prázdnin už ostáva čoraz menej času, a tak by si mal už začať rozmýšlať nad tým, či ich stráviš len doma alebo zažiješ aj nejakú akciu. Pre všetkých milovníkov hip-hopu

Pusha T headlinerom najlepšieho plážového hip-hop festivalu v Európe

Do letných prázdnin už ostáva čoraz menej času, a tak by si mal už začať rozmýšľať nad tým, či ich stráviš len doma alebo zažiješ aj nejakú akciu. Pre všetkých milovníkov hip-hopu sa tak otvoria brány 23.-25. júla na najlepšom európskom plážovom hip-hop festivale New Yorker Fresh Island, ktorý sa uskutoční v Chorvátsku na ostrove Pag, presnejšie v meste Novalja. Pláž Zrce a kluby Papaya a Aquarius tak privítajú Method ManaRedmana a najnovšie svoju účasť dokonca potvrdil aj člen G.O.O.D. Music, Pusha T. Podľa slov organizátorov je to všetko len začiatok a do line-upu by malo pribudnúť ešte množstvo ďalších mien. Hlavný ťahák by sa mal odhaliť na konci marca. 

Pusha T headlinerom najlepšieho plážového hip-hop festivalu v Európe

Okrem samotného Fresh Islandu sa však v rovnakom čase bude na tomto mieste konať aj Adria Dance Cup - prvý medzinárodný tanečný camp, na ktorý prídu aj mená ako Les Twins, b-boy Kid David, street dancer Tight Eyez, japonský tanečník Koharu KOKO Sugawara, Mike Song a mnoho ďalších. Pre viac informácií klikaj na: adriadancecamp.eu.

Ceny lístkov začínajú na hranici 55€, no len do 31. marca. Potom bude cena bežného lístku 79€. Objednávať už môžeš na fresh-island.org/tickets a nižšie si môžeš pozrieť zostrih s najlepšími momentmi z minulého roku, kedy sme tu mohli vidieť napríklad A$AP Rockyho, Snoop Dogga alebo KRS-One.

Pusha T headlinerom najlepšieho plážového hip-hop festivalu v Európe
Domov
Zdieľať
Diskusia