Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2024, 9:12
Čas čítania 0:39
Radka Klučárová

Správy na Instagrame za nás bude už čoskoro môcť písať Al. Jeden z vývojárov zverejnil detaily novej funkcionality

TECH INSTAGRAM META (FIRMA) SPRÁVY ZO SVETA UMELÁ INTELIGENCIA
Uložiť Uložené

Meta AI asistent môže úplne zmeniť doterajšiu komunikáciu. Jednou z jeho možností je schopnosť parafrázovať správu, zmeniť jej tón, odporučiť dobrý vtip, odpovedať na otázky či dokonca urovnať konverzáciu v skupinovom chate.

Instagram používateľom pravdepodobne čoskoro umožní písať správy pomocou AI. Prelomovú novinku načrtol vývojár aplikácií Alessandro Paluzzi. Na sociálnych sieťach zdieľal sceenshot chatovacieho okna na Instagrame, vedľa ktorého je znázornená možnosť „písať pomocou AI“.

„Instagram pracuje na možnosti napísať správu pomocou Al,“ napísal k príspevku Paluzzi. Spoločnosť Meta tak pristúpila k ďalšiemu kroku, ako do možností komunikácie zakomponovať umelú inteligenciu. 

 
Post by @alex193a
View on Threads

„Umelú inteligenciu zavádzame zatiaľ len v USA. Ak chcete interagovať s Meta AI, začnite novú správu a vyberte ‚Vytvoriť AI chat‘ na našich platformách na odosielanie správ alebo napíšte ‚@MetaAI‘ do skupinového chatu,“ píše spoločnosť. 

Urovná konverzáciu v skupinovom chate

Meta AI asistent môže úplne zmeniť doterajšiu komunikáciu. Jednou z jeho možností je schopnosť parafrázovať správu, zmeniť jej tón, odporučiť dobrý vtip, odpovedať na otázky či dokonca urovnať konverzáciu v skupinovom chate, približuje Business Insider. 

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30

Alessandro totiž v komentári priblížil, ako bude nová možnosť fungovať. „Pravdepodobne to bude parafrázovať vašu správu v rôznych štýloch, podobne ako funguje služba Google Magic Compose,“ vysvetlil. 

Instagram, mobil
Zdroj: Trusted Reviews
Domov
Zdieľať
Diskusia