Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. februára 2024, 17:09
Čas čítania 0:40
Radka Klučárová

Agáta Hanychová rozpredáva luxusné darčeky od exfrajera. Fanúšikom ponúka náhrdelník za 5 000 eur aj obrovské SUV

OSOBNOSTI INFLUENCERI SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Dôvodom predaja je podľa jej slov zlá energia. K predaju cenností sa vyjadril aj jej expartner Jaromír Soukup.

Česká modelka Agáta Hanychová na Instagrame rozpredáva luxusné darčeky, ktoré dostala od bývalého partnera Jaromíra Soukupa, majiteľa TV Barrandov a mediálneho magnáta. Fanúšičkám na Instagrame ponúka exkluzívny náhrdelník aj obrovské SUV, s ktorými už nechce mať nič spoločné.

Hanychová sa chce zbaviť cenného šperku z dielne Chopard. Podľa jej slov má pre ňu zlú energiu a potenciálnym záujemkyniam ho ponúka za 120-tisíc českých korún, čo je v prepočte približne 4 790 eur. 

Chopard náhrdelník
Zdroj: Agáta Hanychová (Instagram)

„Dievčatá, rozhodla som sa predať nejaké veci, ktoré už nechcem... Zlá energia pre mňa. Ľahko nosené, krásny stav. Momentálne nedostupné, limitovaná edícia. Kompletné balenie s certifikátom,“ napísala k ponuke na Instagrame. 

Pre portál Super.cz sa vyjadril aj samotný Soukup. „Čo na to povedať? Pani Dopitová robí veľa zvláštnych vecí,“ uviedol stroho na adresu bývalej partnerky, s ktorou má len 9-mesačnú dcéru. 

Agáta Hanychová
Zdroj: Agáta Hanychová (Instagram)

Nepočíta už ani s autom za milión korún (cca 40-tisíc eur), ktoré jej Soukup zadovážil, aby sa doň pohodlne zmestili všetky jej deti. Predajnú cenu síce nezverejnila, no vážnych záujemcov odkázala na svoj mail, kde ju môžu kontaktovať.

SUV
Zdroj: Agáta Hanychová (Instagram)
Domov
Zdieľať
Diskusia