Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2024, 13:11
Čas čítania 0:38
Radka Klučárová

Aicha z Love Islandu musela volať políciu. Po bizarnej nehode v garáži jej vinník vynadal a mal sexistické poznámky

OSOBNOSTI LET'S DANCE LOVE ISLAND SPRÁVY Z DOMOVA TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Muž do nej nabúral a namiesto ospravedlnenia na ňu spustil spŕšku nadávok.

Účastníčka markizáckych šou Love Island a Let’s Dance Viktoria Niang, verejnosti známa ako Aicha, zažila poriadne nepríjemnú situáciu. V garáži jedného z bratislavských nákupných centier do jej auta nabúral neznámy muž. Škodová udalosť vyústila do nepríjemného konfliktu. Podľa Viktóriiných slov bol muž arogantný a vulgárne jej vynadal.

Situáciu odmietol riešiť a z miesta odišiel

O nepríjemnú skúsenosť sa s followermi podelila na Instagrame. „Týpek mi nacúval v garáži do auta a začal po mne hulákať, vulgárne mi vynadal, sexistické poznámky nesmeli chýbať. Tvrdil, že to je moja vina, lebo som mu stála v ceste, že za to si zaplatím, a odišiel preč s poznámkou, že na mňa nemá čas,“ opísala situáciu Aicha.

Drobná nepozornosť ju stála hodiny vybavovania, pán sa podľa nej vôbec neunúval spolupracovať. „Zavolala som policajtov, zabila 4 hodiny, lebo sa s ním nikto nevedel skontaktovať, ale nakoniec priznal pán vinu a vyriešilo sa to. Každopádne úplne zabitý deň, ale páni policajti boli strašne zlatí, takže im ďakujem,“ dodala na záver.

Viktoria Niang, Aicha
Zdroj: Viktoria Niang (Instagram)
Domov
Zdieľať
Diskusia