Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2024 o 12:27
Čas čítania 1:11
Radka Klučárová

FOTO: Raperi hrali opäť vo väzení. Čis T, Slipo a Hajtkovič odkazujú, že bola lepšia nálada ako v kluboch

HUDBA RAP RAPOVÁ SCÉNA SLOVENSKÝ RAP SPRÁVY Z DOMOVA VÄZENIE ŽIVOT VO VÄZENÍ
Uložiť Uložené

Legendárne trio z Petržalky odsúdeným zarapovalo známe hity aj novšie skladby.

Po Separovi a odsúdenom Karlovi koncert vo väzení odohrali aj členovia petržalskej rapovej skupiny L.U.Z.A. Čistychov (Čis T), Slipo a ich DJ Hajtkovič si sympatie odsúdených väzňov získali neformálnym a priateľským vystupovaním, píše na Facebooku Zbor väzenskej a justičnej stráže.

„Po takmer 5 rokoch sa do bratislavského ústavu opäť vrátili legendy slovenskej rapovej scény, známe nielen v Bratislave, ale aj na celom Slovensku a v Českej republike,“ uvádza ZVJS.

V priestoroch väznice zazneli známe hity aj novšie skladby. Legendárne trio odsúdeným zarapovalo skladby ako Priamo z Petržalky II, Moje mesto, Každý kto ma pozná, ale aj stále populárne skladby Akcia jasná, Večer s Lúzou, Kto do teba kameň, Aby si niečo, a ďalšie.

Nálada bola lepšia ako na niektorých koncertoch v kluboch

„Už samotný príchod vzbudil vlnu nadšenia u odsúdených a obvinených, ktorí privítali slávne trio potleskom,“ priblížil atmosféru koncertu ZVJS. „Odsúdení aj obvinení sa počas vystúpenia dobre bavili, čo dávali na vedomie opakovaným bujarým potleskom, pripájaním sa k rapu a nefalšovaným nadšením z každej ďalšej skladby. Publikom sa počas celého koncertu niesli pokriky uznania a obdivu.“

Atmosféru si pochvaľovali aj samotní raperi. Nálada na koncerte bola podľa ich slov „lepšia ako na niektorých koncertoch v kluboch“.

„Ďakujeme za možnosť vniesť trochu kultúry do týchto končín a zaspomínať si so starými pesničkami na staré časy,“ napísali raperi do kroniky ústavu Bratislava 

V novembri 2023 v Ústave na výkon väzby a Ústave na výkon trestu odňatia slobody (ÚVTOS) Dubnica nad Váhom, kde si trest odpykáva aj raper Karlo, koncert odohral aj Separ.

Odporúčané
REFRESHNI SI PLAYLIST: Šťavnatý remix od Charli xcx, nový Hard Rico či J. Cole v osobnej výpovedi k beefu Kendrick vs. Drake REFRESHNI SI PLAYLIST: Šťavnatý remix od Charli xcx, nový Hard Rico či J. Cole v osobnej výpovedi k beefu Kendrick vs. Drake 11. októbra 2024 o 12:00

Odsúdencom zarapoval skladby ako Ruka hore, Buldozér, Špina, Váž si, čo máš či Nemôžem za to, že... Koncert sa odohral v priestoroch jedálne pre odsúdených, kde v minulosti rapoval aj odsúdený Karlo. Spolu so Separom prišli aj jeho DJ a producent Smart zo skupiny DMS a hypeman Osťo.

Domov
Zdieľať
Diskusia