Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
30. januára 2024, 12:48
Čas čítania 1:05
Karolína Uličná

VIDEO: Kanye West po nepríjemnej otázke vytrhol novinárke telefón. Napokon jej ponúkol prácu s dvojnásobným platom

HUDBA KANYE WEST NOVINÁRI ŠOUBIZNIS
Uložiť Uložené

Raper sa nahneval pre nepríjemnú otázku o manželke. Novinárky sa pýtal, či pracuje pre diabla.

Ye, kedysi Kanye West, sa vytočil po tom, čo mu novinárka zo známeho amerického bulvárneho magazínu TMZ položila otázku o jeho súkromí a manželke Biance Censori. „Ľudia chcú vedieť, či má Bianca slobodnú vôľu,“ opýtala sa v súvislosti s tým, že deň predtým vyšla informácia, že jej zakázal sociálne siete. Kanye argumentoval tým, že sa obáva o jej bezpečnosť a snaží sa ju chrániť. 

Bulvárna novinárka Melanie si rapera odchytila na známej ulici Hollywood Boulevard v Los Angeles, informuje NY Post„Niektorí ľudia hovoria, že ju ovládate,“ dodala. Vtedy jej Kanye od zlosti vzal telefón a strčil si ho do vrecka.

Potom jej niekoľko minút rozzúrene nadával a vysvetľoval, že to, čo robí, nie je v poriadku. Novinárka sa nezmohla ani na slovo. „Myslíš si, že keď si beloška, ​​môžeš na mňa takto vyskočiť a spýtať sa ma na nejakú hlúposť na moju ženu, či má slobodnú vôľu? Si normálna?“ Následne zakladateľ značky Yeezy požadoval od novinárky osobné údaje, konkrétne jej meno a adresu.

West naďalej pokračoval: „Nepýtala si sa ma, keď som nemohol vidieť svoje deti, a teraz mám povolené len návštevy... Máš na toto otázky alebo si súčasťou systému?“ Po pár minútach, keď sa do konfliktu zapojila aj neďaleká hliadka polície, jej Kanye telefón vrátil. 

Odporúčané
Kanye West vs. Taylor Swift: kto odštartoval známy „beef“, ako sa skončil a akú rolu v ňom zohrala Kim Kardashian? Kanye West vs. Taylor Swift: kto odštartoval známy „beef“, ako sa skončil a akú rolu v ňom zohrala Kim Kardashian? 29. apríla 2024, 14:30

Stretnutie bizarne skončilo tým, že sa West spýtal Melanie na jej plat a ponúkol vlastnú pracovnú ponuku. „Zaplatím vám dvojnásobok toho, čo vám platia oni. Chceš namiesto toho pracovať pre mňa?“ spýtal sa. Ponukou ostala zaskočená a strach z jeho prejavu jej ani nedovolil odpovedať. Mnohí ľudia kritizujú jeho správanie k súčasnej manželke a jeho kontroverzné vystupovanie na sociálnych sieťach, kde posledné obdobie často pridáva fotky obnaženej Biancy.

Domov
Zdieľať
Diskusia