Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
27. januára 2024, 16:23
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Rick sa po 6 rokoch vracia do The Walking Dead. Vo februári dostane vlastný seriál, ktorý pripomína najlepšie série TWD

Rick sa po 6 rokoch vracia do The Walking Dead. Vo februári dostane vlastný seriál, ktorý pripomína najlepšie série TWD
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

Walking Dead je späť. Nová miniséria podľa trailera vyzerá ako to najlepšie, čo si diváci pamätajú z pôvodného seriálu.

The Walking Dead sa už skončil, no tvorcovia rozširujú svet zombíkov rôznymi spin-off seriálmi. Po podarenej prvej sérii o Darylovi vo Francúzsku sa pohne vpred aj príbeh Michonne a Ricka. Rick Grimes seriál opustil ešte v 9. sérii v roku 2018. Herec si chcel od neustáleho nakrúcania The Walking Dead oddýchnuť a štúdio AMC s ním plánovalo natočiť tri filmy. 

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe vo februári 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe vo februári 2024 26. januára 2024, 16:30

Situácia sa však zmenila a namiesto troch filmov dostanú diváci šesť seriálových epizód v minisérii The Ones Who Live. Diváci v nej uvidia, čo sa stalo s Rickom po jeho zranení a zmiznutí, pričom si užijú aj postavu Michonne, ktorá sa ho snaží nájsť. Ako vidieť v traileri, Rick trávi posledné roky v neznámej armáde, ktorá sa snaží zbaviť svet zombíkov. Prvá epizóda nového seriálu vyjde 25. februára 2024. 

Domov
Zdieľať
Diskusia