Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. januára 2024, 16:28
Čas čítania 0:36
Aneta Gospičová

Moderátorovi Ilievovi sa vyhrážal bývalý účastník reality šou Farma. V súkromnej správe mu želal smrť a urážal LGBT+ komunitu

OSOBNOSTI LGBT+ SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Moderátor televízie TA3 zverejnil súkromnú správu na Instagrame.

Účastník 13. série reality šou Farma Miroslav Pajtáš sa vulgárne navážal do moderátora TA3 Rastislava Ilieva. V súkromnej správe mu nadával do „bu**rantov“„ukrajinských primitívov“, ktorému treba vraj „rozbiť hubu“.

Vulgarizmami nešetril ani na adresu LGBT+ komunity, ktorej súčasťou je aj samotný moderátor. Ten správu zverejnil na sociálnej sieti Instagram.

Odporúčané
Moderátor Iliev: Všetkým „neveriacim Tomášom“ treba vysvetliť riziká fanatizmu. Preto som Márii ponúkol úprimnú pomoc (Rozhovor) Moderátor Iliev: Všetkým „neveriacim Tomášom“ treba vysvetliť riziká fanatizmu. Preto som Márii ponúkol úprimnú pomoc (Rozhovor) 26. apríla 2023, 17:33

„Rozbiť ti hubu, ty podplatený parchant vy**baný. F**k the LGBT! Vy ste sa nemali ani narodiť na tento svet,“ napísal v správe účastník Farmy. Rastislav Iliev si podľa reakcie na Instagrame z vyhrážok ťažkú hlavu nerobí. „Asi fanúšik čelnej predstaviteľky,“ komentoval nenávistný komentár.


Exfarmár totiž výhražnou a vulgárnou správou reagoval na Ilievov príspevok o ministerke kultúry Martine Šimkovičovej, ktorú podporil Filip Kuffa (SNS – Život NS). Šéfka rezortu kultúry je totiž v posledných dňoch terčom kritiky pre viaceré jej kroky, medzi nimi napríklad vytvorenie kontroverznej ankety ponižujúcej LGBT+ komunitu. Na jej odstúpenie dokonca vznikla petícia, ktorú podpísalo už vyše 130-tisíc Slovákov.

ILIEV
Zdroj: Instagram (@rastoiliev)
Domov
Zdieľať
Diskusia