Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2024, 10:30
Čas čítania 0:36
Radka Klučárová

Učiteľka mala sex so svojím 16-ročným študentom. S tichým súhlasom jeho otca

ZAUJÍMAVOSTI SPRÁVY ZO SVETA USA
Uložiť Uložené

Americkú strednú školu šokoval intímny vzťah medzi učiteľkou a neplnoletým tínedžerom. Svedkovia tvrdia, že jeho otec o zneužívaní vedel, no nič neurobil.

Polícia zatkla 26-ročnú učiteľku Hailey Cliftonovú-Carmackovú z Missouri v Texase, ktorú obvinila zo sexuálneho zneužívania 16-ročného študenta. Podľa informácií portálu People sa obvinenie ušlo aj otcovi chlapca. Ten údajne zneužívaniu nezabránil, a to aj napriek tomu, že o ňom vedel.

Škrabance na chrbte

Intímny vzťah medzi učiteľkou a študentom nahlásil svedok z partie žiakov, ktorému stredoškolák ukázal fotky škrabancov na chrbte. Tie mali údajne pochádzať zo sexu. Svedok zároveň uviedol, že počul dôverný telefonický hovor medzi učiteľkou a študentom. 

Cliftonová-Carmacková bola na škole známa svojimi blízkymi vzťahmi so žiakmi. Polícii sa podarilo získať povolenie na nahliadnutie do jej telefónu. V tom našla správy medzi ňou a neplnoletým chlapcom týkajúce sa ich vzťahu. 

Svedkovia tvrdia, že otec obete o nevhodnom vzťahu po celý čas vedel a napriek tomu nič neurobil. Rodič sa bráni, že vzťah nezastavil, pretože bol presvedčený o tom, že v ňom budú za jeho chrbtom aj napriek tomu pokračovať. 

učiteľka
Zdroj: GARDEN RIDGE POLICE DEPARTMENT
Domov
Zdieľať
Diskusia