Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. januára 2024, 19:33
Čas čítania 0:38
Barbora Adamkovičová

Takýto koniec kariéry nečakal: zápasník, ktorý mieril do Oktagonu, skončil za mrežami. Dôvodom sú drogy

ŠPORT OKTAGON OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Našli uňho cca 84 000 eur v hotovosti, ktoré dostal za obchod s dvomi kilami kokaínu.

Poľský MMA zápasník Przemysław Mysiala sa dostal do poriadnych problémov. Podľa portálu Max MMA ho zatkli v súvislosti s pašovaním drog. Ešte v novembri 2023 mal mať pritom premiéru v Oktagone. Teraz je však 41-ročný Poliak za mrežami, kde čaká na rozsudok.

Ako informuje The Sun, zápasník známy pod prezývkou „poľský medveď“ pôsobil ako kuriér drogového gangu, ktorý do britského mesta Norfolk dovážal obrovské množstvo kokaínu. Polícia ho chytila na diaľnici po doručení dvoch kilogramov tejto drogy, v aute mal v tom čase po „kokaínovej transakcii“ 72-tisíc libier v hotovosti (približne 84 000 eur).

Člen London Shootfighters síce obvinenie odmieta, no dôkazy hrajú v jeho neprospech. Aktuálne sa poľský zápasník nachádza väzbe. Konečný rozsudok ho čaká 8. februára.

Na turnaji v Manchestri mal Mysiala, ktorý je bývalým šampiónom organizácie FEN a titulovým vyzývateľom v KSW, pod taktovkou česko-slovenskej organizácie Oktagon nastúpiť proti britskému Stuartovi Austinovi, no k ich súboju napokon nedošlo. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Przemyslaw Mysiala (@thepolishbear_pm)

Domov
Zdieľať
Diskusia