Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2024, 7:29
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Netflix dostane vlastné Game of Thrones od rovnakých tvorcov. 3 Body Problem bude veľkolepým sci-fi seriálom

Netflix dostane vlastné Game of Thrones od rovnakých tvorcov. 3 Body Problem bude veľkolepým sci-fi seriálom
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY 3 BODY PROBLEM NETFLIX SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tvorcovia Game of Thrones dlhé roky pripravovali svoj nový sci-fi seriál. Trailer ukazuje, ako bude vyzerať a o čom bude.

Netflix sa pýši novým trailerom na svoj dlhoočakávaný sci-fi seriál 3 Body Problem. Natočili ho tvorcovia Game of Thrones, D. B. Weiss a David Benioff podľa svetoznámej knižnej trilógie. Ide o mysteriózne sci-fi, v ktorom príbeh prepojí udalosti z Číny z roku 1960 so súčasnosťou. 

Odporúčané
Najočakávanejšie horory roka 2024, ktoré v kinách spôsobia hrôzu, až sa nepohneš zo sedačky Najočakávanejšie horory roka 2024, ktoré v kinách spôsobia hrôzu, až sa nepohneš zo sedačky 9. januára 2024, 12:30

Práve rozhodnutie istej ženy z Číny zmení realitu a bude mať vplyv na súčasnosť. Skupina špičkových vedcov sa postaví najväčšej výzve, akú ľudstvo dovtedy zažilo, a zapletú sa do toho aj mimozemšťania. 

Tvorcovia si požičali hercov z Game of Thrones, ako napríklad Johna Bradleyho (Jonov najbližší kamoš Sam), Liama Cunninghama (Davos) či Jonathan Pryce (High Sparrow). Okrem nich si zahrali aj Eiza González (Ambulance) či Benedict Wong (Doctor Strange). 8-dielny seriál sa dostane na Netflix 21. marca 2024. 

Domov
Zdieľať
Diskusia