Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2024, 10:23
Čas čítania 1:01
Samuel Barienčík

VIDEO: Komik si na Zlatých glóbusoch uťahoval z Taylor Swift. Jej podráždená reakcia baví internet

ZAUJÍMAVOSTI TAYLOR SWIFT ZLATÉ GLÓBUSY
Uložiť Uložené

Speváčku vtip o jej vzťahu s NFL hviezdou až tak nepobavil.

V noci sa uskutočnil už 81. ročník prestížnych Zlatých glóbusov, ktoré moderoval komik Jo Koy. Vo svojom monológu, ktorým otváral odovzdávanie prestížnych cien, si neodpustil vtip o milostnom živote speváčky Taylor Swift. Galavečer totiž odštartoval na televízii CBS hneď po NFL zápase Kansas City Chiefs proti Los Angeles Chargers. 

Práve za Kansas City hrá jej aktuálny partner Travis Kelce. Jo Koy hovoril o neustálom pokrytí fotkami svetoznámej speváčky na NFL. Je to pre jej vzťah s americkým futbalistom Travisom Kelcem

Odporúčané
Taylor Swift randí s NFL hráčom: Ihneď mu pribudlo pol milióna followerov. Toto je love story ženy, ktorá vytiahla ekonomiku USA  Taylor Swift randí s NFL hráčom: Ihneď mu pribudlo pol milióna followerov. Toto je love story ženy, ktorá vytiahla ekonomiku USA 28. septembra 2023, 15:30

„Začali sme po futbalovom dvojzápase. Viete, aký je veľký rozdiel medzi Zlatými glóbusmi a NFL? Na Zlatých glóbusoch budeme mať menej kamerových záberov na Taylor Swift, sľubujem,“ zasmial sa Jo. 

Kamera prestrihla na Taylor Swift, ktorá sa však na tomto vtipe vôbec nebavila a na miesto toho si odpila zo svojho drinku. Tejto reakcie sa okamžite chytili fanúšikovia a začali pridávať príspevky na sociálnu sieť X. 

Koy však dodatočne prejavil sebareflexiu a povedal, že aj on si myslí o svojom príhovore, že nebol príliš dobrý. Vraj za to môže krátky čas na jeho prípravu, keďže dostal ponuku na moderovanie 10 dní pred odovzdávaním cien. Spočiatku oslovili aj Chrisa Rocka a Aliho Wonga, no obaja ponuku odmietli.

Domov
Zdieľať
Diskusia