Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2024, 17:27
Čas čítania 0:58
Barbora Adamkovičová

NOVÉ ZÁBERY: Polícia zverejnila úplný záznam z lúpeže v Rytmusovom dome. Zlodeja nezastavil ani raperov veľký pes

HUDBA JASMINA ALAGIČ KRÁDEŽ RYTMUS
Uložiť Uložené

Polícia stále pátra po páchateľovi. Za jeho dolapenie Rytmus sľubuje poriadnu odmenu.

Polícia Slovenskej republiky na svojom facebookovom profile zverejnila úplný záznam z krádeže šperkov v dome rapera Rytmusa a moderátorky Jasminy Alagič. Na nových záberoch vidieť napríklad aj to, ako zlodeja nezastavil ani raperov veľký pes, ktorý sa za ním rozbehol, no následne ho len pozoroval a štekal.

Na zázname je viditeľné, ako si zlodej nesie kufor plný cenností za viac ako 80 000 eur, patriacich manželom Vrbovským, okolo detskej preliezky cez záhradu a ako sa napokon dostane až pred dom a ku garáži. Polícia stále pátra po páchateľovi z bezpečnostného videa. Rytmus za jeho dolapenie sľubuje poriadnu odmenu. „Ten, kto nám dá túto informáciu, bude nadštandardne spokojný,“ povedal raper v krátkom rozhovore pre Refresher.

Odporúčané
Rytmus exkluzívne o vykradnutí domu: Pravdepodobne sme boli sledovaní. Ponúkam nadštandardnú odmenu za dolapenie zlodeja Rytmus exkluzívne o vykradnutí domu: Pravdepodobne sme boli sledovaní. Ponúkam nadštandardnú odmenu za dolapenie zlodeja 2. januára 2024, 17:00

Manželia sa o incidente vyjadrili na sociálnej sieti Instagram a požiadali verejnosť o pomoc s identifikáciou páchateľa. No tých mohlo byť podľa obľúbeného hudobníka viac. „Na kamerách bolo vidieť, že s niekým komunikuje. Takže určite ich bolo viacej,“ povedal exkluzívne pre Refresher.

Aby sa podobný scenár už nikdy neopakoval, robí rodina všetko. „Ideme si z domu spraviť nedobytný dom. Práve riešime, aké zabezpečenie do domu dáme. Rokujeme s niekoľkými firmami. Ozvalo sa nám ich strašne veľa a chceme si vybrať správne,“ prezradila Alagič pre Nový Čas

K lúpeži došlo 30. decembra 2023 v čase od 16.00 do 16.30 hodiny v dome Vrbovských v Malinove (okres Senec). Policajti odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave vedú trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania domovej slobody v jednočinnom súbehu s trestným činom krádeže. 

Domov
Zdieľať
Diskusia