Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
31. decembra 2023, 17:00
Čas čítania 0:27
Barbora Fábryová

Raperka a speváčka Aless sa pochválila radostnou správou. So známym futbalistom čaká dieťa

NEWS ALESS SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Aless na Instagrame zverejnila aj fotografiu z ultrazvuku.

Raperka a speváčka Aless so svojím partnerom, profesionálnym futbalistom Ľubomírom Šatkom, čaká dieťa. Radostnú správu zdieľala na svojom instagramovom účte. Speváčka na sociálnej sieti zverejnila aj fotografiu z ultrazvuku. „There will be three of us,“ napísala k príspevku. 

Odporúčané
Čo dnes robia členovia Podzemgangu? Sima predbehla Ega, Aless odišla do Poľska a Gyza bol vo väzení Čo dnes robia členovia Podzemgangu? Sima predbehla Ega, Aless odišla do Poľska a Gyza bol vo väzení 8. marca 2023, 9:30

Aless bola vo svojich začiatkoch veľmi výraznou tvárou zoskupenia Podzemgang. V tom čase mala speváčka iba 16 rokov, no už sa jej podarilo preraziť s niekoľkými známymi hitmi. V 17 rokoch vydala svoj prvý štúdiový album s názvom 17.

V roku 2019 vydala album Druhá šanca, o rok nato album Ženatomá a v roku 2021 svoj zatiaľ posledný album Slobodná. Aktuálne si však od hudby dala menšiu prestávku. V roku 2022 sa viac ako hudbe venovala bojovým športom

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ľubomír Šatka (@lubomirsatka)

Domov
Zdieľať
Diskusia