Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
30. decembra 2023, 14:46
Čas čítania 0:23
Aneta Gospičová

Nováčika v kuchyni nútil sedieť nahého s jablkom v ústach. Michelinský šéfkuchár dostal výpoveď

ZAUJÍMAVOSTI FRANCÚZSKO SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Za svojské privítanie hrozí šéfkuchárovi polročné väzenie či niekoľkotisícová pokuta.

Francúzsky šéfkuchár Aurélien Largeau šikanoval v rámci prijímacieho rituálu nového kolegu. Nováčika nechal niekoľko hodín sedieť nahého a priviazaného o stoličku v kuchyni. Počas svojského privítania musel mať jablko v ústach. Na incident upozornil Le Monde.

Fotografie z rituálu sa objavili na sociálnych sieťach. Keď prípad zverejnili miestne noviny, tak fotografie zmizli. Prípadom sa zaoberá prokuratúra. Aurélien Largeau obvinenia poprel a označil ich za ohováranie. 

Michelinský šéfkuchár dostal po incidente v luxusnom hoteli du Palais v Biarritze výpoveď. Rituály pre nováčikov sú vo Francúzsku od roku 1988 zakázané a trestné. Šéfkuchárovi hrozí polročné väzenie či niekoľkotisícová pokuta.

Hotel du Palais v Biarritze.
Hotel du Palais v Biarritze. Zdroj: Wikipedia/Lilipiapia
Domov
Zdieľať
Diskusia