Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. decembra 2023, 9:38
Čas čítania 0:29
Samuel Valent

Netflix ovládol počas Vianoc netradičný „film“, ktorý nemá žiaden príbeh. Bodoval aj na Slovensku

FILMY A SERIÁLY NETFLIX POSITIVE VIBES PROGRAM NETFLIX
Uložiť Uložené

Mnohé domácnosti, ktoré nevlastnia skutočný kozub, siahli po šikovnej alternatíve, ktorá dokáže spríjemniť sviatočnú atmosféru.

Netflixu počas Vianoc kraľuje netradičná „snímka“. Podľa servera Flixpatrol, ktorý zostavil rebríček sledovanosti na Netflixe, streamovaciu platformu totiž ovládla snímka s názvom „Praskanie dreva v kozube v 4K“.

Ako už názov napovedá, ide naozaj len o video praskajúceho dreva v kozube vytvorené Georgom Fordom. Video, ktoré má zhruba hodinu, sa dostalo na popredné priečky rebríčkov vo viacerých krajinách. Dominovalo hlavne v Česku, Dánsku, Nemecku, vo Francúzsku a aj v Kanade. Na Slovensku sa počas 25. decembra prepracovalo na tretie miesto. 

Mnohé domácnosti, ktoré nevlastnia skutočný kozub, tak zjavne siahli po šikovnej alternatíve, ktorá dokáže spríjemniť sviatočnú atmosféru.

Celovečerným filmom na Slovensku stále kraľuje film Rebel Moon: Prvá časť – Zrodená z ohňa, ktorý režíruje známy Zack Snyder. Populárna je aj česká klasika Pelíšky či animovaný Grinch.

Praskání dříví v krbu ve 4K.
Praskání dříví v krbu ve 4K. Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia