Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Grand Hotel Kempinski High Tatras.
28. decembra 2023, 13:30
Čas čítania 0:59
Sponzorovaný obsah

Takto vyzerá zákulisie najluxusnejšieho hotela v Tatrách. Za noc tu zaplatíš aj 3 000 € (REPORTÁŽ)

VIDEO CESTOVANIE PO SLOVENSKU GASTROPRIEMYSEL REPORTÁŽE ZO SLOVENSKA VIDEO
Uložiť Uložené

Tipneš si, čo si hostia najčastejšie zabúdajú v izbách?

Tentoraz sme sa vydali do luxusného 5* hotela Grand Hotel Kempinski High Tatras, ktorý sa nachádza v rozprávkovom prostredí na brehu Štrbského plesa. Naša moderátorka Barbora zisťovala, ako vyzerá práca v tomto hoteli, čo robia jednotliví zamestnanci a v čom je ich práca jedinečná. Barbora sa presvedčila o tom, že práca v luxusnom hoteli môže byť skutočne idylická.

Po príchode do hotela ju privítal bell man, ktorý má na starosti vítanie hostí či odnášanie batožiny. Ako však dodal, hostia majú často špeciálne požiadavky, ktoré im on ochotne splní. Či už dostanú chuť na luxusné šampanské, alebo potrebujú na Štrbskom plese zaparkovať svoj vrtuľník.

SPOZNAJ GRAND HOTEL KEMPINSKI

Neskôr sa Barbora pridala k chyžným, ktoré práve pripravovali hotelové izby na príchod nových hostí. Tie jej prezradili, čo si hostia v izbách najčastejšie zabúdajú, a podelili sa s ňou aj o svoje tajné triky, vďaka ktorým je posteľ vždy dokonale ustlaná. Stačia dva jednoduché pohyby a aj v tvojej spálni to môže vyzerať ako v hoteli.

Barbora si vyskúšala aj prácu v kuchyni, kde jej kuchár ukázal, ako sa čistí hľuzovka. Pinzetou. Čašníčka Barboru naučila flambovať a prezradila jej, čo ju na práci najviac baví. Okrem toho sa od zamestnancov Barbora dozvedela, aké pracovné benefity sú podľa nich najlepšie a prečo je práca v Grand Hoteli Kempinski High Tatras takmer rozprávková.

Zaujala ťa práca v tomto hoteli alebo sa chceš dozvedieť viac? Každá pracovná pozícia má iné benefity a mzdové ohodnotenie, bližšie informácie sa dozvieš na e-mailovej adrese [email protected].

Späť
Zdieľať
Diskusia