Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
18. decembra 2023, 15:48
Čas čítania 0:30
Karolína Uličná

Oktagon oznamuje zlú správu. Šampión sa pred najväčším turnajom roka zranil

ZAUJÍMAVOSTI OKTAGON OKTAGON MMA PATRIK KINCL VLASTO ČEPO
Uložiť Uložené

Titulový zápas Kincl verzus Čepo sa ruší pre vážne zranenie. Oktagon nahradil zápasníka roky neporazeným šampiónom

Titulový zápas Kincl verzus Čepo, ktorý sa mal konať 29. decembra v pražskej O2 Aréne, sa ruší. Dôvodom je zranenie šampióna Patrika Kincla. Vážne zranenie utrpel v príprave, následkom čoho nebude obhajovať titul proti Vlastovi Čepovi. Oznámila to organizácia Oktagon MMA na Instagrame.

Pre „El Chapa“ malo ísť o najväčšiu výzvu doterajšej kariéry. Kincl má obrovské skúsenosti a patrí medzi svetovú elitu váhovej kategórie do 84 kilogramov. Ešte však nič nemusí byť stratené.

Odporúčané
Trilógiu medzi Vémolom a Kinclom v decembri neuvidíme, šampióna preverí knokautér Vlasto Čepo. Čo na to vraví „Terminátor“? Trilógiu medzi Vémolom a Kinclom v decembri neuvidíme, šampióna preverí knokautér Vlasto Čepo. Čo na to vraví „Terminátor“? 25. októbra 2023, 11:03

Do hry totiž nastupuje poľský šampión Piotr Wawrzyniak (držiteľ opasku Babilon MMA a 4 roky neporazený postrach). Vlasto má tak šancu stať sa dočasným šampiónom strednej váhy.

Víťaz neskôr zabojuje o titul nespochybniteľného šampióna s Kinclom. Korunováciu nového víťaza strednej divízie uvidíme v spomínanom termíne – 29. decembra na podujatí OKTAGON 51 v pražskej O2 Aréne.

Domov
Zdieľať
Diskusia