Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
14. decembra 2023, 15:43
Čas čítania 0:54
Samuel Barienčík

Markíza vylúčila Dávida zo šou Big Brother, bol totiž členom sýkorovcov. Za mafiánsku minulosť si odsedel 8 rokov

ZAUJÍMAVOSTI MAFIA REALITY ŠOU TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Dávid Takáč je bývalý člen zločineckej skupiny sýkorovcov, ktorá pôsobila najmä v 90. rokoch. Keď to televízia zistila, okamžite konala.

Účastníka Big Brother Dávida Takáča museli vylúčiť z reality šou. Televízia totiž zistila, že ho ako 26-ročného odsúdili a poslali do väzenia na osem rokov za nebezpečné vydieranie a členstvo zločineckej skupiny sýkorovcov. „Takáč svoju vinu priznal a s prokurátorom Úradu špeciálnej prokuratúry uzavrel dohodu o vine a treste,“ informovala agentúra SITA ešte v roku 2013.

Diskvalifikovaný účastník šou Big Brotger a bývalý člen sýkorovcov Dávid Takáč.
Diskvalifikovaný účastník šou Big Brotger a bývalý člen sýkorovcov Dávid Takáč. Zdroj: Voyo

Takáč svoju kriminálnu minulosť pred štábom zatajil. Po tom ako sa bývalý mafián ocitol v konflikte s jedným zo súťažiach si ho diváci začali viac všímať a niektorí dokonca upozornili televíziu na to, že by mohlo ísť práve o bývalého člena mafiánskeho gangu. Takáča po týchto zisteniach museli diskvalifikovať. 

Každý z účastníkov, v momente, keď s ním bola nadviazaná spolupráca, deklaroval o sebe určité informácie. Súťažiaci David pred podpisom zmluvy závažné informácie o svoje osobe neuviedol, čím porušil samotnú zmluvu, aj pravidlá súťaže. Preto z nej bol diskvalifikovaný,“ uviedla Markíza.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Big Brother Česko & Slovensko (@bigbrothercs)

Dávida konfrontovali s jeho minulosťou. „Big Brother si váži pravdu. Ty si sa rozhodol skryť informácie, ktoré sú v rozpore so znením zmluvy. Produkcia sa ťa rozhodla diskvalifikovať s okamžitou platnosťou,“ oznámil mu Veľký brat.

Odporúčané
Za jeho vraždou mohli stáť SIS aj mafián s amputovanou nohou. Sýkorovci kedysi vládli podsvetiu Za jeho vraždou mohli stáť SIS aj mafián s amputovanou nohou. Sýkorovci kedysi vládli podsvetiu 24. januára 2019, 16:45

Gang sýkorovcov založil Miroslav Sýkora a podľa Generálnej prokuratúry SR sa zaoberal vyberaním výpalného, vydieraním, kontrolovaním obchodu s drogami, prostitúciou, krádežami, vraždami na objednávku, vraždami konkurentov a ďalšou rozsiahlou trestnou činnosťou.

Domov
Zdieľať
Diskusia