Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2023, 11:34
Čas čítania 0:45
Karolína Uličná

Zayo má ADHD, hudbu zvláda aj bez bývalého manažéra. Na novom EP mu hosťuje Saul aj Porsche Boy

HUDBA HUDBA HUDOBNÉ NOVINKY ZAYO
Uložiť Uložené

Každý track je úplne iný. Ktorý zvuk ti sedí najviac?

Zayo vydal EP s názvom ADHD, na ktorom hosťujú ďalšie mená ako Porsche Boy či Saul. Člen košickej rapovej skupiny Haha Crew v novinke rapuje o tom, že ho nezastaví ani zlomená noha, pretože „lieta tak vysoko, že asi videl Boha“.

Hovorí aj o tom, že mu ľudia neverili, že to zvládne aj bez manažéra, no aktuálne sa o seba stará sám „ako besné zviera“. Na koho tým naráža, však bližšie nešpecifikuje. V celistvom projekte nájdeš 4 skladby, pričom track HOT vyšiel so sprievodným videoklipom ešte koncom novembra ako ochutnávka a predzvesť nového EP.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zayo (@hahacrewzayo)

O produkciu projektu sa postarali Elissio a CashMeOutside. Od polnoci 8. decembra je dostupný na všetkých streamovacích platformách. Okrem spolupráce s Porsche Boyom sú skladby zatiaľ bez videoklipov. Samotný autor sa o trackoch vyjadril, že každý je úplne iný. Minutáž projektu, ktorý distribuuje Virgin Music, je cca 11 minút. Zayo k EP vydal aj sprievodný merch.

Odporúčané
To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek 26. apríla 2024, 15:00

Člen košického zoskupenia Haha Crew na svojom Instagrame ešte 2. novembra avizoval projekt slovami: „Chcel som vydať Happy Halloween 2, ale bude to niečo iné a bude to ešte tento rok.“

Domov
Zdieľať
Diskusia