Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
8. decembra 2023, 14:22
Čas čítania 0:49
Dominik Vetrák

Peter Bebjak a Tomáš Maštalír vydajú v roku 2024 mysteriózny triler Smršť. Zopakuje úspech Trhliny?

Peter Bebjak a Tomáš Maštalír vydajú v roku 2024 mysteriózny triler Smršť. Zopakuje úspech Trhliny?
Zdroj: Bontonfilm
FILMY A SERIÁLY PETER BEBJAK TOMÁŠ MAŠTALÍR
Uložiť Uložené

Triler Smršť príde do slovenských kín už v apríli. Sleduj prvý trailer.

Mysteriózny triler Smršť je pokračovaním úspešnej spolupráce spisovateľa Jozefa Kariku a režiséra Petra Bebjaka, ktorých Trhlina sa v čase uvedenia do kín zapísala do dejín najúspešnejším víkendom slovenského filmu v domácich kinách.

Odporúčané
Kedy vyjde GTA VI na PC a prečo Rockstar Games neohlásilo verziu pre Steam? Kedy vyjde GTA VI na PC a prečo Rockstar Games neohlásilo verziu pre Steam? 6. decembra 2023, 16:30

Vo svojom novom filme sa knihou Smršť len voľne inšpirovali. „Diváci uvidia príbeh, ktorý je rozšírením a pokračovaním obľúbenej knihy. Vďaka tomu si ho budú môcť rovnako užiť fanúšikovia Jozefa Kariku, ako aj tí, ktorí knihu nečítali. Na plátno sa podarilo preniesť tajomno, ktoré budete doslova cítiť,“ povedal producent Rasťo Šesták zo spoločnosti DNA Production.

Hlavným hrdinom filmového príbehu je forenzný psychológ Martin Lang (Tomáš Maštalír), ktorý prichádza spolu s manželkou Pawlou (Anna Geislerová) do kúpeľov v horách. Ďaleko od civilizácie si chcú oddýchnuť a pokúšajú sa zachrániť vzťah. Prechádzajú vážnou partnerskou krízou, ktorá pramení z hlboko ukrytej traumy, a tento pobyt je pre nich ultimátom – buď svoje problémy prekonajú, alebo sa každý vyberie vlastnou cestou.

Kolobeh rutinných dní však naruší príchod tajomnej zásielky – balíka s dôkazovým materiálom z vyšetrovania tragického prípadu. Odosielateľom je Langov kolega, psychológ. Ten od neho potrebuje pomoc v prípade známom ako „jazda smrti“, na ktorého konci boli štyria mŕtvi. Lang sa spočiatku zdráha, ale postupne podľahne neznámej sile, ktorá ho k prípadu priťahuje. Smršť dorazí do slovenských kín 4. apríla 2024.

Domov
Zdieľať
Diskusia