Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2023, 15:18
Čas čítania 1:08
Radka Klučárová

Trailer na GTA VI pobúril rodičov. Vadí im twerkujúca žena aj mužské tangá, spustili preto petíciu

ZAUJÍMAVOSTI GTA VI HRY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Na sociálnych sieťach sa krátko po zverejnení trailera objavil hashtag #BanGTA6, ktorým ľudia vyzývajú na zákaz hry. Nepáčia sa im odhalené telá.

Prvý trailer na GTA VI je vonku. Na najočakávanejšiu hru histórie ľudia čakali vyše 10 rokov. Trailer odhalil viac ako len slnečné mesto Vice City. Niektorí ľudia preto dokonca žiadajú zákaz hry, píše portál Ladbible.

Fanúšikov hry po celom svete trailer nadchol, našli sa však aj takí, ktorých pobúril. Na sociálnych sieťach sa krátko po zverejnení trailera objavil hashtag #BanGTA6, ktorým ľudia vyzývajú na zákaz hry. 

Zdá sa, že dych vyrážajúca grafika a šialené postavy niektorým nestačia. Napriek tomu, že kritici sa zhodujú na tom, že to bude jedna z najlepších hier, aké kedy vznikli, objavili sa viaceré protichodné názory. 

Twerk aj mužské tangá

Nahnevaní rodičia v internetových príspevkoch upozorňujú na to, že trailer, ale aj hru môžu vidieť deti. „Tento obsah NIE JE bezpečný pre deti a mal by byť zakázaný!!!“ píše sa v jednom z nich. „Videohry sú pre deti, je to nechutné a sklamanie vidieť, aké veci Rockstar ukazuje našim deťom,“ dodáva ďalší nespokojný rodič. 

„Vo svete Onlyfans a porna táto hra výrazne zhorší duševné zdravie mladých ľudí!“ odkazuje ďalší používateľ. Trailer ukazuje polonahých ľudí, ženu twerkujúcu na streche auta aj muža, ktorý polieva záhradu iba v tangách. 

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

Hra je určená pre dospelých ľudí a nikdy nebola cielená na deti, preto sa mnohí fanúšikovia vyostreným názorom čudujú. „Hra GTA V bola ohodnotená stupňom M ako Mature, čo znamená, že bola určená pre osoby staršie ako 17 rokov v USA a staršie ako 18 rokov pre zvyšok sveta,“ píše sa v jednom príspevku. 

Hra vyjde na bližšie nešpecifikovaných platformách v roku 2025 a už teraz môžeme predpokladať, že so sebou prinesie ďalšiu vlnu rozporuplných názorov. 

" width="720" height="404" allowfullscreen="allowfullscreen">

Domov
Zdieľať
Diskusia