Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
19. novembra 2023, 10:33
Čas čítania 0:25
Dominik Vetrák

Creed 4 už vyrábajú. Kto ho bude režírovať a je šanca, že sa vráti Sylvester Stallone?

Creed 4 už vyrábajú. Kto ho bude režírovať a je šanca, že sa vráti Sylvester Stallone?
Zdroj: amazon mgm
FILMY A SERIÁLY CREED 4
Uložiť Uložené

Štúdio Amazon už robí na štvorke Creeda. Kedy asi vyjde v kinách?

Michael B. Jordan sa vráti ako Adonis Creed v snímke Creed 4. Zároveň bude film režírovať, rovnako ako trojku, ktorá sa podľa našej recenzie podarila. Informácie o príprave pokračovania priniesol magazín Deadline, ktorý to má priamo od producenta série Irwina Winkera. 

Odporúčané
VIDEO: Sydney Sweeney a Glen Powell fejkujú sex a vášnivý vzťah v najsexy romantickej komédii roka S tebou nikdy VIDEO: Sydney Sweeney a Glen Powell fejkujú sex a vášnivý vzťah v najsexy romantickej komédii roka S tebou nikdy 17. novembra 2023, 10:45

Ten prezradil, že majú dobrý príbeh a zápletku, ale zdržali ich štrajky v Hollywoode. Natáčanie sa nezačne skôr ako koncom roka 2024. O kastingových novinkách sa tak fanúšikovia série nedozvedia ešte niekoľko mesiacov.

Či sa vráti Sylvester Stallone ako Rocky, je stále otázne. Herec sa stále neudobril s producentmi snímky, ktorí mu nechcú dať práva na sériu. S najväčšou pravdepodobnosťou tak Sly v príbehu o Creedovi skončil. 

creed 4
Zdroj: amazon mgm
Domov
Zdieľať
Diskusia