Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2023, 12:11
Čas čítania 0:48
Martin Adam Pavlík

Má hity s Beyoncé či Travisom Scottom. Pohoda oznámila ďalšieho headlinera festivalu

Má hity s Beyoncé či Travisom Scottom. Pohoda oznámila ďalšieho headlinera festivalu
Zdroj: Pohoda Festival/Tomáš Tkáčik
ZAUJÍMAVOSTI FESTIVAL POHODA HUDBA
Uložiť Uložené

Na Slovensko príde v lete ďalšie veľké meno.

Len prednedávnom sme informovali o tom, že na Pohodu prídu legendy drum & bassu Pendulum. Organizátori populárneho trenčianskeho festivalu už stihli oznámiť ďalšieho svetového umelca. Je ním britský interpret James Blake, víťaz Grammy a jeden z najžiadanejších spevákov a producentov súčasnosti.

Svedčia o tom aj jeho spolupráce s hudobníkmi a hudobníčkami ako Beyoncé, Kendrick Lamar, Jay-Z, Travis Scott, Rosalía, RZA či Brian Eno. Okrem nich robil aj s Bonom Iverom, Miley Cyrus alebo Frankom Oceanom. 

 
V septembri vydal nový album Playing Robots Into Heaven, za ktorý si len pred pár dňami vyslúžil ďalšie dve nominácie na ceny Grammy, a to v kategóriách najlepší tanečný album a najlepšia tanečná nahrávka. Rád mieša dokopy žánre ako soul, dubstep, R&B, elektroniku, hip-hop a experimental.

„James Blake je pre mňa veľká srdcovka. Radím ho medzi hudobníkov, akých je na hudobnej scéne veľmi málo, pretože každá jeho nahrávka alebo spolupráca je úplná dokonalosť. Neuveriteľným spôsobom mieša množstvo štýlov, ale hlavne z jeho hudby vždy cítite aj obrovskú dávku emócií,“ povedal o interpretovi PR manažér Pohody Jozef Hámorský.

Okrem Blakea prídu na trenčianske letisko budúci rok v júli aj Black Pumas, Morcheeba, Jockstrap, The Armed, DEADLETTER, Aquaserge, Pražský výběr, Para, Le Payaco, Berlin Manson, Katarzia či raper Fvck_Kvlt.

James Blake Pohoda Festival
Zdroj: Pohoda Festival
Domov
Zdieľať
Diskusia