Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2023, 9:49
Čas čítania 0:33
Radka Klučárová

Instagram chystá veľkú novinku, na ktorú sme čakali roky. Konečne sa ľahko vyhneš nepríjemným konverzáciám

NEWS INSTAGRAM META (FIRMA) POSITIVE VIBES SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Novú funkcionalitu vývojári momentálne testujú a presný dátum jej uvedenia zatiaľ nie je známy. Zuckerberg však zverejnil detaily.

Instagram chystá novinku, ktorá mnohých poteší. Používatelia by po novom mohli mať možnosť vyhnúť sa zobrazeniu „Prečítané“, ktoré sa zobrazuje po tom, čo v „DM's“ zaklikneš na správu, informuje portál The Verge. 

O plánovanú aktualizáciu sa na Instagrame podelili šéf Facebooku Mark Zuckerberg a šéf Instagramu Adam Mosseri. Novinku vývojári momentálne testujú a presný dátum jej uvedenia zatiaľ nie je známy. Mosseri sa však s verejnosťou podelil o obrázok a priblížil, ako bude funkcia vyzerať v praxi. 

V nastaveniach Instagramu by podľa všetkého mala pribudnúť nová možnosť „Prečítané“ (Read Receipts). Tú si používateľ zaškrtne podľa svojej preferencie v závislosti od toho, či chce alebo nechce, aby druhá strana vedela, či si správu prečítal alebo nie. 

Spoločnosť Meta doposiaľ neuviedla, či novinka pribudne aj v četovacej aplikácii Messenger. Rovnaká možnosť je však už niekoľko rokov funkčná napríklad v aplikácii Whatspapp. 

Meta, Instagram, novinka
Zdroj: Meta
Domov
Zdieľať
Diskusia