Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
7. novembra 2023, 11:43
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

Homer Simpson už v seriáli nebude škrtiť Barta: „Je iná doba, s tým sme už skončili“

Homer Simpson už v seriáli nebude škrtiť Barta: „Je iná doba, s tým sme už skončili“
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY ANIMOVANÉ SERIÁLY DOMÁCE NÁSILIE SIMPSONOVCI
Uložiť Uložené

Scéna s Homerom Simpsonom škrtiacim svojho syna bola dlhé roky v seriáli ikonickou. Tvorcovia však už nechcú prezentovať domáce násilie ako formu výchovy.

„Ty jeden mrňavej!“ už v Simpsonovcoch neodznie. V najnovšej sérii Simpsonovcov sa objavila scéna, ktorá prekvapila všetkých fanúšikov. Homer sa prišiel predstaviť svojmu novému susedovi Thayerovi, ktorý poznamenal, že má silný stisk.

Na to Homer odpovedal, že sa oplatilo škrtiť syna Barta celé roky. Následne to však obrátil na žart a povedal, že to už nerobí a že sa časy zmenili.

Tvorcovia kultového amerického animovaného seriálu tak otvorene potvrdzujú, že skončili s Homerovým škrtením Barta, ktoré trvalo takmer 30 rokov a v seriáli sa to už stalo pravidelnou a akousi ikonickou scénou.

Pravdou je, že Homer svojho syna v seriáli neškrtil už štyri roky a už v tom očividne ani v ďalších sériách nikdy nebude pokračovať. Tvorcovia totiž už nechcú prezentovať domáce násilie ako formu výchovy detí.

Domov
Zdieľať
Diskusia