Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. novembra 2023, 9:16
Čas čítania 1:00
Martin Adam Pavlík

Matthew Perry žiadal scenáristov Priateľov, aby zmenili príbeh, keď chceli, aby Chandler podviedol Monicu

Matthew Perry žiadal scenáristov Priateľov, aby zmenili príbeh, keď chceli, aby Chandler podviedol Monicu
Zdroj: NBC
FILMY A SERIÁLY CHANDLER BING FILMY A SERIÁLY MATTHEW PERRY SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Herec chcel zostať verný svojej seriálovej partnerke.

Len minulý mesiac svetom otriasla správa, že vo veku 54 rokov zomrel herec Matthew Perry, predstaviteľ obľúbeného Chandlera Binga zo seriálu Priatelia. Fanúšikovia legendárneho sitcomu za ním budú smútiť ešte dlho, no zároveň ho budú mať po posledných zverejnených správach ešte radšej.

Ako totiž informoval portál TMZ, herečka Lisa Cash prezradila o hercovi jedno tajomstvo, ktoré len dokazuje, akou dobrou dušou bol. Perry mal totiž v seriáli práve s Cash podviesť svoju seriálovú partnerku Monicu (Courteney Cox), no nakoniec presvedčil scenáristov, aby príbeh zmenili, pretože z toho nemal dobrý pocit.


Bol presvedčený, že táto udalosť by navždy a zásadne zmenila jeho seriálový charakter, pričom fanúšikovia by mu to nikdy neodpustili. Lisa Cash sa síce objavila v 5. sérii Priateľov v roku 1999 ako letuška, no v pôvodnej verzii scenára mala byť zamestnankyňou hotela.

Odporúčané
Matthew Perry bral počas nakrúcania Priateľov 55 tabletiek denne. Milovaný sitkom mu doslova zachránil život Matthew Perry bral počas nakrúcania Priateľov 55 tabletiek denne. Milovaný sitkom mu doslova zachránil život 30. októbra 2023, 14:30

„Chandler a Monica sa mali vo Vegas pohádať o obede s Richardom. Spočiatku v našom scenári ide Chandler do hotelovej izby, objedná si niečo na izbu a ja mu to prinášam ako hotelová zamestnankyňa. Následne sa rozprávame, smejeme sa, rozumieme si a Chandler nakoniec so mnou podvádza Monicu,“ povedala herečka pre TMZ. 

Dvojica vraj všetko najprv normálne nacvičovala podľa scenára, no nakoniec v deň, keď scénu nakrúcali pred živým publikom, išiel Perry za scenáristami a žiadal o zmenu príbehu. Scéna nakoniec bola predsa len vystrihnutá.

Perry zomrel nečakane 28. októbra vo veku 54 rokov. Príčina jeho smrti zatiaľ nebola odhalená. Podľa orgánov činných v trestnom konaní ho našli bez známok života vo vírivke v jeho dome v Los Angeles. 

Michael Perry Chandler Monica Priatelia Friends
Zdroj: NBC
Domov
Zdieľať
Diskusia