Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
6. novembra 2023, 15:37
Čas čítania 0:51
Karolína Uličná TASR

Al Pacino musí svojej 29-ročnej priateľke platiť mesačne 30 000 dolárov. Na toto všetko jej prispieva

OSOBNOSTI HERCI HOLLYWOODSKI HERCI KRSTNÝ OTEC OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Al je štedrým otcom. Okrem jednorazovej sumy 110 000 dolárov platí svojej priateľke mesačne ďalších 30-tisíc.

Al Pacino sa ešte v júni tohto roku ako 83-ročný stal štvornásobným otcom. Z predošlých vzťahov má herec už tri dospelé deti. Jeho najnovší potomok dostal meno Roman Pacino, narodil sa konkrétne 16. júna a porodila ho hercova 29-ročná priateľka Noor Alfallahová.

Al Pacino a jeho priateľka Noor Alfallahová v uliciach New Yorku 24. augusta 2023, kráčajúci na natáčanie hudobného videa pre Bad Bunnyho.
Al Pacino a jeho priateľka Noor Alfallahová v uliciach New Yorku 24. augusta 2023, kráčajúci na natáčanie hudobného videa pre Bad Bunnyho. Zdroj: Gotham/GC Images

Ako informuje The Independent, rodičia päťmesačného Romana uzavreli dohodu o platení výživného vo výške 30 000 dolárov. V minulosti herec otvorene rozprával o svojom prístupe k rodičovstvu a o tom, ako sa líši od vlastného otca, ktorý opustil rodinu, keď mal Al iba 2 roky. 

„Vedel som, že nechcem byť ako môj otec. Mám tri deti, chcem s nimi byť. Som k nim zodpovedný. Som súčasťou ich života. Keď nie som, rozčuľuje ma to,“ povedal pre E! News.

Štedrý ocko okrem iného vopred vyplatil matke svojho najmladšieho syna 110-tisíc dolárov a k tomu vypláca 15-tisíc ročne do jeho vzdelávacieho fondu a 13-tisíc mesačne na zdravotnú sestru a lekárske účty mimo zdravotného poistenia, píše TMZ.


S Alfallahovou sa údajne začal stretávať len minulý rok v apríli. Táto mladá celebrita sa na svojej stránke na Instagrame označuje za „rozprávačku“. Na webovej stránke filmovej databázy IMDb je uvádzaná ako producentka viacerých filmov vrátane ešte neuvedenej novej snímky Billy Knight, v ktorej hrá aj Al Pacino.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Noor (@nooralfallah)

Domov
Zdieľať
Diskusia