Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2023, 6:51
Čas čítania 0:43
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola daroval Pavlovi Langerovi 5 000 eur. Chce, aby pokračoval

Karlos Vémola daroval Pavlovi Langerovi 5 000 eur. Chce, aby pokračoval
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY KARLOS VÉMOLA OKTAGON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Sobotňajší turnaj Oktagon 47 vyvrcholil titulovým zápasom medzi Karlosom Vémolom a Pavlom Langerom. Zápas skončil po siedmich sekundách, po boji však Terminátor urobil dobrý skutok.

Karlos Vémola si v Bratislave pripísal hneď niekoľko úspechov naraz. Nielenže v hlavnom zápase večera zvíťazil a obhájil titul šampióna poloťažkej váhy, pripísal si aj svoj prvý knokaut v kariére, ktorý je zároveň historicky najrýchlejším ukončením na pôde organizácie Oktagon MMA.

5 000 eur pre súpera

Týmto veľkolepým finišom si Vémola vyslúžil aj bonus vo výške 5-tisíc eur, ktorý hlavný sponzor Oktagonu Tipsport tradične venuje bojovníkovi či bojovníčke za najlepší výkon večera. Po akcii nebolo pochýb, že tentokrát bonus dostane práve Vémola. Ako sa však po zápase vyjadril, peniaze daruje svojmu súperovi, ktorému zároveň vzdal hold. 

„Poprosím Okragon, aby Tipsport výkon večera odovzdal môjmu protivníkovi. Donútil ma pripraviť sa, čo najtvrdšie to šlo. Videl som, že tvrdo drie pre svoju rodinu a dieťa a chcem, aby aj naďalej pokračoval,“ vyhlásil Vémola, ktorý sa tak svojho zaslúženého bonusu dobrovoľne vzdal v prospech oponenta Pavla Langera. 

vémolavémolavémolavémola
Zobraziť galériu
(6)

Vémola ihneď po výhre povedal, že jeho kariéra pomaly, ale isto speje ku koncu. Jedným dychom však pripomenul blížiacu sa odvetu so slovenským velikánom Attilom Véghom. Okrem toho vyzval na ďalšiu odvetu aj svojho rivala Patrika Kincla. 

Domov
Zdieľať
Diskusia