Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. septembra 2023, 9:52
Čas čítania 0:45
Lukáš Čelka

Sťahuj CS2: Pokračovanie legendárneho Counter-Strikeu je na Steame zadarmo

TECH COUNTER STRIKE 2
Uložiť Uložené

CS2 je momentálne dostupný na Steame pre používateľov Windowsu. O vydaní hry na iných platformách vývojári zatiaľ nehovoria.

Counter-Strike je pre mnohých ľudí teleportom do tínedžerských čias. Nekonečné možnosti máp, obľúbené servery, hodiny a hodiny za počítačom a spoločná zábava s kamarátmi. CS si za 23 rokov našiel milióny zanietených hráčov z celého sveta, ktorí sa podieľali na jeho evolúcii.

Valve prvýkrát oznámilo Counter-Strike 2 ešte v marci tohto roku ako bezplatnú aktualizáciu Counter-Strike: Global Offensive. Hráčom prisľúbili, že získané predmety v CS:GO sa im presunú do novej hry.

V stredu vývojári nečakane oficiálne spustili Counter-Strike 2 ako free-to-play pokračovanie Counter-Strikeu. Hra je dostupná na Steame pre užívateľov Windowsu. O vydaní hry na iných platformách vývojári zatiaľ nehovoria.

„Tento bezplatný upgrade hry bol od základov postavený na enginge Source 2, vďaka ktorému prináša realistické vykresľovanie s fyzikálnymi základmi, prvotriedne online funkcie či vylepšené nástroje pre komunitných tvorcov,“ píše vývojár v opise hry na Steame s tým, že hráči sa majú pripraviť na najväčší technologický skok v histórii populárnej série.

Pokračovanie Counter-Strikeu má aktualizovaný mód Premier a úplne nový rating CS, globálne, ale aj regionálne rebríčky, vylepšené a prepracované mapy, dynamické dymovnice prehlbujúce taktické možnosti, modernizované vizuálne efekty a zvuky a tiež všetky predmety, ktoré hráči vlastnili v CS:GO.

Domov
Zdieľať
Diskusia