Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2023, 20:17
Čas čítania 0:29
Vincenc Novák

VIDEO: Ronaldo prekvapil kurióznym gólom, ktorý nikto nevidel. Bránka bola zahalená hustým dymom

VIDEO: Ronaldo prekvapil kurióznym gólom, ktorý nikto nevidel. Bránka bola zahalená hustým dymom
ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Cristiano Ronaldo si na svoje konto pripísal ďalší úspech, keď dvoma strelami prispel k výhre Al Nassru nad Al Ahlí 4 : 3. Úvodná strela sa však zrejme zaradí medzi tie najviac zvláštne góly v jeho kariére.

Ronaldovi sa podarilo streliť gól do brány hneď vo štvrtej minúte zápasu. Senegalský brankár však podľa zverejnených záberov pravdepodobne až do poslednej chvíle netušil, že naňho nejaká lopta vôbec letí, keďže bránka bola v tej chvíli zahalená hustým žltým dymom. Aj tak však 38-ročný Portugalec trafil a svoj gól patrične oslavoval. Píše o tom server TalkSport.

Cristiano Ronaldo po skončení zápasu poskytol rozhovor, v ktorom opisoval svoj vzťah k futbalu. „Stále milujem futbal. Aj vo svojom veku stále rád hrám a strieľam góly a budem pokračovať, pokým mi moje nohy nepovedia: ‚Cristiano, skončil si,‘“ uviedol podľa TN Ronaldo, ktorý v saudskoarabskom klube Al Nassr zastáva pozíciu útočníka.

Domov
Zdieľať
Diskusia