Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2023, 11:21
Čas čítania 0:49
Adriana Královičová

Módna krádež: Značke Balmain ukradli viac ako 50 modelov z kolekcie, ktorá mala byť predstavená o týždeň

MÓDA FASHION WEEK LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY MÓDA
Uložiť Uložené

Takéto ráno by nechcel zažiť žiadny módny návrhár.

Umelecký riaditeľ módneho domu Balmain Olivier Rousteing sa na svojom instagramovom profile podelil o novinku, ktorá by nepotešila žiadneho umelca. Z kolekcie, ktorú mal odprezentovať na Paris Fashion Week 27. septembra 2023, zmizlo viac ako 50 kusov oblečenia.

Kolekcia bola prepravovaná do Paríža letecky, kde ju mal na letisku vyzdvihnúť šofér dodávky. Neskôr mal namierené rovno do parížskej kancelárie značky Balmain. Presun mu však narušili zlodeji, ktorí dodávku uniesli.

Kolekcia jar 2021, Balmain.
Kolekcia jar 2021, Balmain. Zdroj: balmain.com

Rousteing na Instagrame opísal nepríjemný zážitok, ktorý zažil ráno v „officee“. „Dnes ráno som sa zobudil veľmi šťastný. O 9.00 som sa pustil do práce na ďalšiu show a stalo sa toto. Viac ako 50 kusov oblečenia Balmain niekto ukradol. Zlodeji uniesli našu dodávku, celé nákladné auto ukradli. Vodičovi sa nestalo nič, vďakabohu. Musíme teraz všetko urobiť nanovo. Je to veľmi neúctivé. Na kolekcii pracovalo veľa ľudí, pracovníci, dodávatelia, celý môj tím a ja. Prosím, dávajte si na seba pozor, toto je svet, v ktorom žijeme. Milujem ťa, môj tím Balmain, nevzdáme sa,“ napísal. 

Vyjadrenie kreatívneho riaditeľa.
Vyjadrenie kreatívneho riaditeľa. Zdroj: Instagram @oliver_rousteing

V komentároch ho podporili známe osobnosti, ktoré mu odkázali, že jeho kreativita určite vyrieši túto nepríjemnú situáciu. „Posielam ti svoju lásku. Viem, že ty a tvoja kreativita to dokážete zachrániť,“ podporila ho Donatella Versace„Drž sa,“ odkázal mu Simon Porte, ktorý vedie značku Jacquemus.

Domov
Zdieľať
Diskusia