Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. septembra 2023, 10:06
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Ethan Hawke režíroval sexuálnu scénu svojej dcéry Maye Hawke v spoločnom filme: „Vôbec som to neriešil,“ tvrdí otec

Ethan Hawke režíroval sexuálnu scénu svojej dcéry Maye Hawke v spoločnom filme: „Vôbec som to neriešil,“ tvrdí otec
Zdroj: Ethan Hawke instagram
FILMY A SERIÁLY ETHAN HAWKE MAYA HAWKE
Uložiť Uložené

Hawke režíroval ich prvý spoločný film s názvom Wildcat.

Wildcat je prvý spoločný film otca a dcéry Hawkeových. Ethan (trilógia Before) režíroval a Maya (Stranger Things) hrala hlavnú rolu. Ethan si rovno vyskúšal, aké to je režírovať sexuálnu scénu, v ktorej hrá jeho dcéra. Obaja v rozhovore pre Variety potvrdili, že sa pri tom cítili komfortne. Ethan upresnil, že ho to menej už trápiť ani nemohlo. 

Odporúčané
Konečne vtipná hollywoodska komédia bez klišé a trápnych vtipov? Dve sestry sa v Quiz Lady pokúšajú splatiť gamblerský dlh matky Konečne vtipná hollywoodska komédia bez klišé a trápnych vtipov? Dve sestry sa v Quiz Lady pokúšajú splatiť gamblerský dlh matky 11. septembra 2023, 14:28

Jeho dcéra Maya Hawke si v jednej zo scén užíva rovno s dvojicou partnerov, ktorých hrajú Rafael Casal a Cooper Hoffman (syn zosnulého Philipa Seymoura Hoffmana). 

„Myslím, že oni dvaja sa cítili trápnejšie ako ja s Mayou,“ zažartoval herec. V zaujímavom rozhovore hovoril viac o filme, ale aj o tom, aké je to čeliť tlaku verejnosti a sociálnych sietí, ktoré posledné roky vo veľkom kritizujú nepotizmus. Ich film Wildcat by sa mal dostať do kín v priebehu budúceho roka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia