Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2023, 14:28
Čas čítania 0:28
Dominik Vetrák

Konečne vtipná hollywoodska komédia bez klišé a trápnych vtipov? Dve sestry sa v Quiz Lady pokúšajú splatiť gamblerský dlh matky

Konečne vtipná hollywoodska komédia bez klišé a trápnych vtipov? Dve sestry sa v Quiz Lady pokúšajú splatiť gamblerský dlh matky
Zdroj: Hulu
FILMY A SERIÁLY QUIZ LADY
Uložiť Uložené

Komédia Quiz Lady vyzerá ako veľmi podarená hollywoodska zábava so super herečkami.

Jenny (Sandra Oh z Killing Eve) a Anne (Awkwafina zo Shang-Chi) sa dozvedia, že ich matka zmizla. Zanechala za sebou slušný dlh, ktorý nejako musia splatiť. Jenny si všimne, že Anne je úžasná vo vedomostných hrách a v televíznych kvízoch, a tak ju do jedného prihlási. Ako ukazuje aj trailer, kým sa tam dostanú, prežijú dobrodružný road trip, na ktorý nezabudnú do konca života. 

Odporúčané
RECENZIA: Starfield RECENZIA: Starfield 8. septembra 2023, 16:30

Quiz Lady vyzerá ako podarená hollywoodska komédia, v ktorej vtipy fungujú a pramenia aj z vynikajúcej chémie medzi ústrednými dvomi herečkami. Menšiu rolu vo filme má aj Will Ferrell). Snímka sa dostane na streamingovú službu Hulu už 3. novembra. Diváci na Slovensku ju uvidia na Disney+, ale zrejme to nebude v deň vydania v USA. 

Domov
Zdieľať
Diskusia