Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2023, 10:25
Čas čítania 0:30
Adriana Královičová

FOTO: Bella Hadid sa v kampani Marc Jacobs zmenila na mimozemšťana. Jej dvojníka navrhla AI

MÓDA BELLA HADID KAMPAŇ MÓDA
Uložiť Uložené

Modelka hviezdi v najnovšej kampani pre „futuristickú“ kolekciu Heaven.

Bella Hadid sa objavila v novej kampani značky Marc Jacobs. Na fotkách okrem skutočnej modelky môžeš vidieť aj „umelú“ Bellu, ktorá vyzerá ako mimozemšťan. Postavu navrhla umelá inteligencia. Hadid sa stala tvárou najnovšej kolekcie Heaven, ktorá je odteraz dostupná na oficiálnej stránke značky. V portfóliu produktov nájdeš „futuristické“ kabelky, topánky, doplnky aj oblečenie od 70 do 700 eur. Kúsky nesú podpis umelkyne Eri Wakiyama a dizajnéra Linza Sheltona. Dizajn kolekcie vylepšil aj „tattoo“ umelec Keegan Dakkar. 

Marc Jacobs, Bella Hadid, móda, kampaň
Zdroj: Marc Jacobs

Bella Hadid je v kampani doslova ako módny chameleón. Strieda rôzne „looky“, objavuje sa v prirodzenom účese, krátkej parochni, no aj bez vlasov. Spoločnosť jej robí mimozemské dvojča. O styling sa postarala Danielle Emerseon, nafotila ju Carlijn Jacobs. 

V galérii nájdeš ďalšie fotky z kampane aj produkty, ktoré nájdeš v najnovšej kolekcii. 

Marc Jacobs, Bella Hadid, móda, kampaňMarc Jacobs, Bella Hadid, móda, kampaňMarc Jacobs, Bella Hadid, móda, kampaňMarc Jacobs, Bella Hadid, móda, kampaň
Zobraziť galériu
(14)
Domov
Zdieľať
Diskusia