Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2023 o 15:12
Čas čítania 0:32
Martin Adam Pavlík

Loki cestuje časom v strhujúcom teaseri na druhú sériu. Kedy dorazí na obrazovky?

Loki cestuje časom v strhujúcom teaseri na druhú sériu. Kedy dorazí na obrazovky?
Zdroj: Marvel Studios/The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY LOKI SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Druhá séria ponúkne taktiež šesť epizód.

Už 6. októbra budú mať všetci fanúšikovia Marvelu sviatok, na Disney+ totiž dorazí druhá séria obľúbeného seriálu Loki. Štúdio zverejnilo strhujúci prvý teaser, v ktorom vidno, ako sa Loki (Tom Hiddleston) stráca cestovaním v čase.

Čas bude práve jeho najväčší nepriateľ, pretože sa rýchlo môže stať, že sa hlavný hrdina dostane na miesto, z ktorého už nebude návratu. Stihne varovať všetkých v multivesmíre pred blížiacou sa hrozbou?

Prvá séria spred dvoch rokov zožala úspech nielen u verejnosti, ale aj u kritikov. Prvýkrát sme mohli britského herca v role Lokiho vidieť v komiksovke Thor z roku 2011, neskôr sa objavil vo filmovej spin-off sérii Avangers.

Do druhej série Lokiho sa vrátia Owen Wilson aj Sophia Di Martino, herecký ansámbel doplní Vietnamec Ke Huy Quan, ktorý tento rok získal prvého Oscara v kariére za sci-fi drámu Everything Everywhere All at Once.

Domov
Zdieľať
Diskusia