Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. septembra 2023, 9:30
Čas čítania 4:14
Dominik Vetrák

Netflix odhalil všetky filmy, ktoré ešte vydá v roku 2023. Dorazí poriadna dávka hitov

Netflix odhalil všetky filmy, ktoré ešte vydá v roku 2023. Dorazí poriadna dávka hitov
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY NETFLIX FILMY 2023
Uložiť Uložené

Na Netflixe nuda nebude. Do konca roka vydajú ešte desiatky filmov s oscarovými hercami a hollywoodskou špičkou.

Je úplne jedno, aký typ filmov majú diváci radi. Netflix do konca roka vydá niečo pre každého. Vyjde veľkolepé akčné sci-fi na štýl Star Wars od Zacka Snydera s názvom Rebel Moon, adepti na Oscara ako Maestro od Bradleyho Coopera či The Killer od Davida Finchera, no a samozrejmosťou sú lákavé romantické filmy či mysteriózne trháky s prekvapivými dejovými zvratmi. Bonusom je vtipný animák s Adamom Sandlerom či upírsky horor.

Netflix si potrpí na hviezdne hollywoodske tváre a tvorcov, ktoré vyrozprávajú príbehy podľa skutočných udalostí, komédie či vášnivé erotické príbehy.

Odporúčané
Nové filmy a seriály v septembri 2023 Nové filmy a seriály v septembri 2023 31. augusta 2023, 9:30

September

Love at First Sight – 15. 9. 

Hadley sa po náhodnom stretnutí na letisku zoznámi s Oliverom, s ktorým si okamžite sadne. Po pristátí však Hadley stratí Oliverovo číslo. Rozhodne sa ho nájsť, ale uvedomuje si, že o ňom takmer nič nevie a nájsť ho v obrovskom Londýne bude takmer nemožné.

The Count/El Conde (2023) – 15. 9

Pablo Larrain (Spencer, Jackie) nakrútil strašidelný film. Hlavná postava je upír, ktorý sa po 200 rokoch rozhodne, že už toho zažil dosť a je na čase zomrieť.

Spy Kids: Armageddon – 22. 9. 

Režisér Robert Rodriguez síce nakrútil drsné a akčné filmy Sin City, Alitu, Desperado, From Dusk Till Dawn či Four Rooms, ale nakrútil aj prvú trilógiu Spy Kids. Teraz sa vracia k detskej sérii, v ktorej sa objavia noví herci vrátane Giny Rodriguez a Zacharyho Leviho. Tí si zahrajú rodičov novej generácie Spy Kids. Nový film vyzerá dosť priemerne a detským hrdinom chýba charizma, akou disponovali pôvodní hrdinovia. 

The Wonderful Story of Henry Sugar – 27. 9. 

Film vyrozpráva obľúbený krátky príbeh od Roalda Dahla (Charlie a továreň na čokoládu) o bohatom mužovi, ktorý sa dozvie o špeciálnom guruovi. Ten dokáže vidieť bez použitia očí, a tak sa boháč rozhodne, že sa to od neho naučí, aby mohol podvádzať pri hazardných hrách. Hrajú Benedict Cumberbatch či Ralph Fiennes. Režíroval Wes Anderson (Asteroid City). 

Netflix filmy 2023
Zdroj: Netflix

Október

Reptile – 6. október

Po brutálnom zabití mladého realitného agenta sa zúriaci detektív snaží odhaliť pravdu vo veci, kde nič nie je také, ako sa zdá. Prehlbuje tým však ilúzie vo svojom vlastnom živote. Hrajú Benicio del Toro či Justin Timberlake. 

Fair Play – 13. október

Keď sa objaví možnosť povýšenia v nemilosrdnej finančnej firme, vzťah milencov Emily (Phoebe Dynevor) a Lukea (Alden Ehrenreich) začne prechádzať do niečoho viac hrozivého. Okamžite sa zmení dynamika ich vzťahu a boj o povýšenie spôsobí aj snahu oboch o pocit nadradenosti v ich vzťahu. Fair Play získalo ovácie na filmových festivaloch. 

The Devil on Trial – 17. október

Film skúma prvý a zároveň jediný prípad, keď obžalovaný v americkom súdnom procese za vraždu použil ako obranu to, že ho posadli démoni. 

Netflix filmy 2023
Zdroj: Netflix

Old Dads – 20. október

Traja najlepší priatelia sa v pokročilom veku stávajú otcami. Zisťujú, že nie sú pripravení popasovať sa s riaditeľmi predškolských zariadení, miliardárskymi generálnymi riaditeľmi z generácie mileniálov a všetkým, čo bolo vytvorené po roku 1987. Hrajú Bill Burr či Bokeem Woodbine.

Netflix filmy 2023
Zdroj: Netflix

Pain Hustlers – 27. október

Liza Drake (Emily Blunt) je matka samoživiteľka z pracujúcej triedy, ktorá práve stratila prácu a je na konci svojich síl. Náhodné stretnutie s farmaceutickým zástupcom Petom Brennerom (Chris Evans) jej prinesie bohatstvo, ale postaví ju na eticky pochybnú cestu. Zapletie sa totiž do organizovaného zločinu. 

Netflix filmy 2023
Zdroj: Netflix

November

Wingwomen (Voleuses) – 1. november

Najlepšie priateľky Carole a Alex sú špičkové zlodejky, krásne, nemilosrdné a neporazené. Život na úteku ich unavuje, a tak sa rozhodnú pre poslednú, veľkú lúpež.

Netflix filmy 2023
Zdroj: Netflix

NYAD – 3. november

NYAD je pozoruhodný skutočný príbeh odhodlania, priateľstva a víťazstva ľudskej duše. Film je o svetovej športovkyni Diany Nyad. Tri desaťročia po tom, čo vymenila maratónske plávanie za významnú kariéru športovej novinárky, sa 60-ročná Diana (Annette Bening) rozhodne zvládnuť epické plavecké preteky. 110-míľovú cestu z Kuby na Floridu, zvanú aj ako Mount Everest plávania, podnikne so svojou najlepšou priateľkou a trénerkou Bonnie Stoll (oscarová Jodie Foster).

Netflix filmy 2023
Zdroj: Netflix

Sly – 3. november

Dokument o živote a filmovom odkaze legendárneho Sylvestra Stalloneho.

The Killer – 10. november

Nový thriller od režiséra Davida Finchera o chladnokrvnom vrahovi (Michael Fassbender).

Leo – 21. november

74-ročný plaz Leo (Sandler) prežil desaťročia v rovnakej triede v škole, kde figuroval ako domáci maznáčik všetkých žiakov. Spoločnosť mu robila akurát korytnačka (Bill Burr). Keď zistí, že mu ostáva už len rok života, rozhodne sa ujsť a zažiť všetko, čo ponúka život na slobode. 


Family Switch – 30. november

Jess (Jennifer Garner) a Bill Walker (Ed Helms) sa zo všetkých síl snažia udržať svoju rodinu spojenú, keďže ich deti rastú a stávajú sa nezávislejšími. Celá rodina si však navzájom vymení telá v najdôležitejší deň ich spoločných životov. 

Netflix filmy 2023
Zdroj: Netflix

December

May December – 1. december

Tvorcovia snímky sa inšpirovali skutočným príbehom, keď dospelá učiteľka začala chodiť s 13-ročným chlapcom. Učiteľku Gracie (Julianne Moore) navštívi mladá fiktívna herečka (Natalie Portman) v snahe dozvedieť sa viac o jej živote a vzťahu. Keď navštívi Gracie, zistí, že v súčasnosti už žije so svojím bývalým, dnes už dospelým žiakom a majú spolu deti. 

Archies – 7. december

Dej sa odohráva v 60. rokoch v Indii vo fiktívnom horskom stredisku s názvom Riverdale. Archies je muzikál o dospievaní, ktorý sleduje životy obľúbených tínedžerov mesta.

Netflix filmy 2023
Zdroj: Netflix

Leave the World Behind – 8. december

Rodinná dovolenka sa zvrtne, keď ich prekvapia dvaja neznámi ľudia hľadajúci útočisko pred kyberútokom, ktorý sa každú minútu stáva čoraz desivejším. Dokážu ľudia akceptovať svoje nové miesto v upadajúcej spoločnosti? 

Netflix filmy 2023
Zdroj: Netflix

Slepačí úlet 2/Chicken Run: Dawn of the Nugget – 15. december

23 rokov po prvej časti sa fanúšikovia animáka o sliepkach v zajatí dočkajú pokračovania. Po smelom úteku z Tweedyho pred 23 rokmi, keď vyšla prvá časť, sa Ginger konečne dostala k svojmu snu. Žije si pokojný ostrovný život mimo ohrozenia ľudí. Bohužiaľ, dlho si pokoj neužije, pretože niečo strašidelné ohrozuje všetky kurence na svete a ona sa rozhodne proti tomu bojovať. 

Netflix filmy 2023
Zdroj: Netflix

Maestro – 20. december

Biografická dráma Maestro vyrozpráva životný príbeh Leonarda Bernsteina. Bernstein bol americký dirigent, klavirista, hudobný skladateľ, pedagóg, popularizátor hudby a známa televízna osobnosť. Zložil napríklad aj hudbu k oscarovému muzikálu West Side Story. 

 

Snímka zaznamenáva jeho život a láskyplný vzťah s manželkou Feliciou Montealegre (Carey Mulligan známa z drámy Promising Young Woman). Dej sa bude odohrávať naprieč 30 rokmi. Okrem týchto dvoch hercov uvidíme napríklad aj Mayu Hawke (Stranger Things), ktorá bude hrať ich dcéru Jamie. 

Rebel Moon — Part One: A Child of Fire – 22. december
Veľkolepé sci-fi režiséra Zacka Snydera (Justice League, 300), ktoré nakrútil ako svoju vlastnú verziu Star Wars. Diváci sa môžu tešiť na širokú plejádu rôznorodých postáv, mimozemšťanov, výbuchov a blockbusterovej akcie. Druhá časť dorazí na Netflix v apríli 2024. 

Domov
Zdieľať
Diskusia