Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
28. augusta 2023, 12:30
Čas čítania 1:00
Dominik Vetrák

Čo pozerať na Disney+ v septembri? Vyjdú nové dobrodružstvá Groota zo Strážcov galaxie či nové časti Ahsoky zo Star Wars

Čo pozerať na Disney+ v septembri? Vyjdú nové dobrodružstvá Groota zo Strážcov galaxie či nové časti Ahsoky zo Star Wars
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY PROGRAM DISNEY+ PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

Aké najzaujímavejšie novinky vyjdú v septembri 2023 na Disney?

V septembri nevyjdú na Disney+ žiadne veľké originálne novinky, ale skôr menšie seriály a filmy, ktoré sú vhodné na oddychové večery. 

Odporúčané
Videli sme prvé dve časti Star Wars: Ahsoka. Je to zbytočný seriál od Disney alebo nový hit ako Mandalorian? Videli sme prvé dve časti Star Wars: Ahsoka. Je to zbytočný seriál od Disney alebo nový hit ako Mandalorian? 22. augusta 2023, 18:00

Justified: City Primeval/Strážca poriadku: Mesto Strachu – 6. 9.

Raylan Givens (Timothy Olyphant) pred 15 rokmi opustil Kentucky. Aktuálne žije v meste Miami a snaží sa skĺbiť prácu šerifa s rodičovstvom na čiastočný úväzok ako otec 15-ročnej dcéry. Náhodné stretnutie na pustej floridskej diaľnici ho zavedie do Detroitu.

Tam sa mu skrížia cesty s Clementom Mansellom alias Oklahomským divochom, násilníckym, sociopatickým zločincom, ktorý už raz prekĺzol pomedzi prsty najlepším detroitským policajtom a má v úmysle urobiť to znova. Tieto tri postavy sa stretnú na jednom mieste, aby zistili, kto z nich sa z Mesta strachu dostane živý.

I am Groot – 6. 9.

Nezbedný stromček zo Strážcov galaxie sa vracia v pokračovaní seriálu I am Groot. Aj tentoraz sa Groot ocitne v rôznorodých prostrediach. Na Disney+ vyjde 6. septembra naraz všetkých päť krátkych animovaných filmov. Tie nijako nerozširujú svet Marvelu, ale sú skôr milým spríjemnením dňa pre menších fanúšikov Groota a Strážcov galaxie.

Nikto ťa nezachráni/No One Will Save You – 22. 9. 

Mladá a talentovaná Brynn sa odcudzila svojej komunite. Osamelá, ale plná nádeje nachádza útechu v dome, kde vyrastala, až kým ju nevyrušia zvláštne zvuky pochádzajúce od mimozemských votrelcov. Nasleduje akciou nabité stretnutie Brynn a mimozemšťanov, ktorí ohrozujú jej budúcnosť a nútia ju čeliť minulosti.

Okrem toho v septembri pokračuje Star Wars seriál Ahsoka. Vyjde aj všetkých šesť sérii kriminálneho seriálu Empire, 20. séria American Dad či najnovšia verzia Malej morskej víly. 

Domov
Zdieľať
Diskusia