Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2023 o 16:38
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Godzilla dostane seriál, ktorý odhalí nové tajomstvá. Uvidíme aj Konga?

Godzilla dostane seriál, ktorý odhalí nové tajomstvá. Uvidíme aj Konga?
Zdroj: Apple tv
FILMY A SERIÁLY MONARCH: LEGACY OF MONSTERS
Uložiť Uložené

Monarch: Legacy of Monsters bude seriál o ľuďoch, ktorí študujú a bojujú s príšerami ako Godzilla či Kong. Vyjde už čoskoro.

Monarch: Legacy of Monsters je dlhoročne pripravovaný seriál od Apple TV+, ktorý by streamingová služba mala začať vysielať v nasledujúcich mesiacoch. Zaujímavé je, že diváci sa pritom môžu tešiť aj na ďalší celovečerný film v sérii s názvom Godzilla x Kong: The New Empire, ktorý do kín zavíta 15. marca 2024.

Odporúčané
Odmerali sme, koľko kalórií spáliš hraním hier. Dá sa pohybom doma pred telkou nahradiť posilka? Odmerali sme, koľko kalórií spáliš hraním hier. Dá sa pohybom doma pred telkou nahradiť posilka? 17. augusta 2023 o 9:30

Ako seriál, tak aj film sú súčasťou takzvaného Monsterverse, v ktorom sa odohrávali všetky doterajšie filmy (Godzilla, Godzilla: King of the Monsters, Kong: Skull Island a Godzilla vs Kong). 

Seriál bude mať 10 epizód a zameria sa na spoločnosť Monarch, ktorá skúma všetky monštrá a príležitostne proti nim bojuje. Hlavnú rolu stvárnia otec a syn – Wyatt a Kurt Russelovci. Obaja hrajú tú istú postavu, vojaka menom Lee Shaw, no vo viacerých fázach jeho veku. Lee sa v priebehu desiatok rokov ocitol pri mnohých vyčíňaniach týchto monštier po celom svete.

Monarch Monarch Monarch Monarch
Zobraziť galériu
(4)
Domov
Zdieľať
Diskusia