Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťami Grape, Voyo a Red Bull.
4. augusta 2023, 15:00
Čas čítania 3:52

GRAPE 2023: Refresher, Voyo a Red Bull sa predstavia v spoločnej zóne. Pozri sa, na koho sa môžeš tešiť

GRAPE 2023: Refresher, Voyo a Red Bull sa predstavia v spoločnej zóne. Pozri sa, na koho sa môžeš tešiť
Zdroj: Grape Festival
KULTÚRA FESTIVAL GRAPE VOYO
Uložiť Uložené

Zaznač si Voyo stage ako povinnú zastávku.

August bez návštevy festivalu Grape si už ani nevieme predstaviť. Okrem Šajma či Bakošky s kamerou a nesmrteľnej otázky Čo máš na sebe a koľko to stálo? máme pre teba aj niečo špeciálne. Spojili sme sily s našimi partnermi Voyo a Red Bull, vďaka čomu ti môžeme predstaviť vlastnú festivalovú zónu a program, ktorý ťa poteší. Zaznač si Voyo stage ako povinnú zastávku – na tomto mieste ťa roztancujú top umelci z českej a zo slovenskej scény. Ak ešte nemáš svoj lístok, dlho s kúpou neváhaj. 

Táto spoločná zóna ti predstaví mená ako NobodyListen, Nik Tendo, Samey, Paulie Garand a Zea, Zayo a ďalší. Pripravili sme pre teba celý prehľad interpretov a sprievodného programu, aby ti na Voyo stagei naozaj nič neušlo. Na webe festivalu si môžeš porovnať tento line-up s ostatnými zónami. Takto budeš vždy v pravý čas na pravom mieste. 

grape timeline

Čo zažiješ na Voyo stagei? 

Určite pri Voyo stagei neprehliadneš luxusnú limuzínu, ktorá privezie srdiečka z minulých ročníkov Love Island. Na pripravenom červenom koberci sa môžeš stretnúť sa s Vildom, Pítrom, Gabi, Martinom, Luciou alebo si spraviť selfie s víťazmi poslednej série Kryštofom a Denisou. To však nie je všetko. Súťažiaci z reality šou majú pre teba prichystané horúce výzvy. Ak v nich obstojíš, môžeš získať Golden Ticket, vďaka ktorému postúpiš priamo do luxusnej vily na Kanárskych ostrovoch ako ďalšia bombshell. Možno to budeš práve ty, kto nájde lásku a odnesie si domov rozprávkovú výhru.

Na fotospote bude aj najznámejší slovenský hospodár Martin Bagár. Môžeš sa s ním odfotiť a porozprávať sa o živote na Farme. Ak ťa to zaujme, môžeš sa hneď zaregistrovať sa na kasting.

Okrem červeného koberca môžeš na svoje fotky využiť aj zrkadlový kútik. Pohraj sa so svojou predstavivosťou a priprav si dokonalé festivalové fotky na tému „Mirror Mirror“.

Na Voyo stagei si okrem koncertov užiješ aj seriálový maratón. Ranné a nočné hodiny budú patriť premietaniu exkluzívnych Voyo titulov. Samozrejmosťou je aj voňavý popcorn. Počas prestávok medzi koncertmi si zas môžeš vypočuť pútavé diskusie na rôzne témy v podaní Voyo a Refresheru. Môžeš sa tešiť na témy o móde, hudbe či vzťahoch. 

Nebudú chýbať ani obľúbení interpreti. Pozri si časový harmonogram koncertov: 

Taomi

  • piatok 16:00 – 17:00

Taomi je raper, ktorý sa začal dostávať do povedomia v roku 2019. Vo svojej hudbe predstavuje zmes rôznych žánrov ako hip-hop, rap a R&B s prvkami melodického popu a alternatívnych zvukov.

Emma Smetana & Jordan Haj

  • piatok 18:10 – 19:10

Emma Smetana nemá talent len na spev, ale aj jazyk. Okrem rodnej češtiny spieva aj anglicky, francúzsky a hebrejsky. Jej debutový album What I've Done z roku 2016 odštartoval úspešnú spoluprácu s Jordanom Hajom. 

Zayo

  • piatok 20:20 – 21:20

Pamätáš si na Zayove začiatky v HAHA CREW? Na konte má už niekoľko sólových albumov, tento rok vydal Deluxe verziu albumu PARTY WEEK z minulého roku. Zayo dobre vie, ako urobiť poriadnu šou, a nebude to inak ani na Voyo stagei.

Samey

  • piatok 22:30 – 23:30

Pomalý záver prvého festivalového dňa si môžeš vychutnať s jedným z najlepších raperov na súčasnej scéne. Tento jún vydal singel Python a my sa už nevieme dočkať, ako ho predvedie aj na Grape.

Redzed

  • piatok 01:00 – 02:00

Rap a heavy metal dokopy? Prečo nie. Gitarové sample a beaty, ktoré počuješ takmer v každej jeho skladbe, nahráva a produkuje sám. Napriek tomu, že je Čech, tvorí výhradne v angličtine.

CMD

  • piatok 03:00 – 04:00

ERNE100 a Joshua sú neodmysliteľnou súčasťou drill scény v Čechách. Ak ťa po predošlých koncertoch ešte neopustí energia, túto šou určite nevynechaj.

MAQAU_Olis Bakulu 

  • piatok 04:15 – 05:45

Tento DJ a producent ťa odpáli svojím energickým technom, štýlom acid a psytrance. Lepší výber na privítanie prvých slnečných lúčov si ani nevieme predstaviť. 

Paulie Garand & Zea + liveband

  • sobota 12:00 – 13:00

Paulie je súčasťou crew a vydavateľstva Ty Nikdy Label. Zea si ťa zas obmotá okolo prsta svojím podmanivým hlasom a intímnymi textami. 

Idea

  • sobota 14:10 – 15:10

Idea je zakladateľ spomínaného Ty Nikdy Label. Na rapovej scéne sa pohybuje už od roku 2000, ale sólový album vydal až v 2019. Produkčne mu pomohlo viac beatmakerov, najmä FVLCRVM. Ukážku z jeho najnovších albumov Puls a Space Lopata si užiješ aj Grape. 

Porsche Boy & Wen

  • sobota 16:20 – 17:20

Porsche Boy sa dostal do povedomia v roku 2019. Minulý rok vydal svoj debutový album, v ktorom kombinuje rap s prvkami housu, garage alebo techna. Spolupráca s Wenom začala v marci tohto roku. 

Annet X

  • sobota 18:30 – 19:30

Annet X má len 23 rokov, no svoju hudbu začala tvoriť už ako 8-ročná. Pozornosť si získala nahrávaním coverov, ktoré dala na Youtube. Jej debutový singel Taktomabyt s Benom Cristovaom z roku 2016 už dosiahol milióny videní. 

58G

  • sobota 20:40 – 21:40

58G je rapová skupina z Čiech. Pred tromi rokmi vydali svoj prvý mixtape 58 tape vol.1, na ktorý nadviazali o rok neskôr s 58 tape vol.2. Nedávno vydali svoj debutový album a chystajú prvé turné. 

Nik Tendo

  • sobota 22:50 – 23:50

Nik Tendo vydal debutový album v roku 2018 a dostal sa ním na 2. miesto najpredávanejších albumov v Česku. Rovnaký úspech dosiahol aj s albumom Fatamorgana, ktorý vydal hneď nasledujúci rok. Dnes má na konte šesť albumov a patrí medzi najžiarivejšie hviezdy na česko-slovenskej scéne. 

NobodyListen

  • sobota 23:50 – 00:50

Posledných desať rokov spolupracuje s najväčšími menami zo Slovenska a z Česka. Tiež tvoril hudbu pre svetové značky ako Nike, Dior, Louis Vuitton, BVLGARI, Red Bull a Jägermeister. 

Fobia Kid

  • sobota 01:20 – 02:20

Fobia Kid momentálne kombinuje rap s gotikou a temnými tónmi. Takúto lyriku a flow len tak nevymyslíš.

Kewu b2b Steady

  • sobota 02:30 – 04:30

Kewu je všestranný DJ, ktorému nerobí problém preskakovať žánre a tempá. Posledný festivalový deň zahrá b2b set s DJ STEADYM. 

Nezabudni, že tohtoročný Grape bude 11. a 12. augusta na letisku v Trenčíne. Medzi headlinerov patria mená ako Foals, YUNGBLUD, M38 či Moderat. Dvojdňový lístok máš za 109 eur. 

kúp si lístok
Domov
Zdieľať
Diskusia