Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
13. júla 2023, 12:32
Čas čítania 0:30
Jakub Paulík

Pedro Pascal a Jenna Ortega prepisujú históriu Emmy. Čím sú výnimoční?

FILMY A SERIÁLY EMMY JENNA ORTEGA PEDRO PASCAL
Uložiť Uložené

Nominácie získali za svoje výkony v seriáloch The Last of Us a Wednesday.

Na tohtoročné Emmy v kategóriách za najlepšie herecké výkony v dramatickom a komediálnom seriáli okrem iných nominovali aj Pedra Pascala a Jennu Ortegu. Pascal je pritom len druhým latino hercom, ktorému sa to podarilo, informuje Collider.

Prvým bol Jimmy Smits, ktorého na Emmy nominovali ešte v roku 1999 za jeho úlohu v seriáli NYPD Blue. Pascala nominovali za rolu Joela zo seriálu The Last of Us.

Anketa:
Kto premení svoju nomináciu?
Pedro Pascal.
Jenna Ortega.
Ani jeden.
Obaja.
Pedro Pascal.
35 %
217 Hlasov
Jenna Ortega.
40 %
248 Hlasov
Ani jeden.
5 %
30 Hlasov
Obaja.
20 %
120 Hlasov

Jenna Ortega získala nomináciu v kategórii najlepší herecký výkon v komediálnom seriáli. Túto nomináciu pritom obdržala ako druhá latino herečka po Americe Ferrere z roku 2007.

Zároveň bola po Rite Moreno z roku 1983 (9 to 5) treťou latino herečkou, ktorú nominovali v ktorejkoľvek z kategórií hlavných ženských úloh. Ortega získala nomináciu za výkon v seriáli Wednesday, kde si zahrala rovnomennú hlavnú postavu.

Odporúčané
Čo povedal Pedro Pascal v rozhovore pre REFRESHER? 10 zaujímavostí o hviezde The Last of Us, o ktorých si (možno) nevedel Čo povedal Pedro Pascal v rozhovore pre REFRESHER? 10 zaujímavostí o hviezde The Last of Us, o ktorých si (možno) nevedel 7. februára 2023, 10:30
Domov
Zdieľať
Diskusia