Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2023, 15:07
Čas čítania 0:40
Veronika Dlesková

Hviezdu z Jackass zatkla britská polícia. Slávny herec predviedol ďalší šialený kúsok na moste

Hviezdu z Jackass zatkla britská polícia. Slávny herec predviedol ďalší šialený kúsok na moste
Zdroj: Instagram/@steveo
OSOBNOSTI JACKASS STEVE O
Uložiť Uložené

Americký komik Steve-O bol v piatok zatknutý potom, čo v rámci fotenia propagačných materiálov k svojmu komediálnemu špeciálu skočil z Tower Bridge v Londýne.

Steve-O, vlastným menom Stephen Gilchrist Glove, v piatok v Londýne fotil kaskadérske kúsky, ktorými propagoval svoj tretí komediálny špeciál. Kvôli jednej fotke dokonca skočil z Tower Bridge, za čo ho následne zadržala polícia. Americký herec a komik zdieľal fotografie z celej akcie na svojom instagramovom účte.

„Po včerajšom zoskoku z Tower of London Bridge ma zadržala polícia. Ale boli úplne v pohode a pochopili, že som proste len extrémne nadšený, že budem v piatok v Londýne natáčať svoj TRETÍ (a zďaleka najbláznivejší) komediálny špeciál,“ napísal Steve-O. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Steve-O (@steveo)

Skok z mosta nebol jediným kaskadérskym kúskom, ktorý Steve-O predvádzal. Na svojich sociálnych sieťach zdieľal aj fotografiu, na ktorej skáče na streche jedného z londýnskych poschodových autobusov. 

„Požiadal som profesionálneho fotografa v Londýne, aby ma vyfotil, ako nelegálne leziem na strechu veľkého červeného dvojposchodového autobusu,“ uviedol Steve-O. „Šofér autobusu bol prekvapený, ale reagoval skvelo – sľúbil som mu, že zakryjeme čokoľvek, čo sa v spojitosti s ním alebo jeho konkrétnym autobusom dá identifikovať,“ dodal komik.

Domov
Zdieľať
Diskusia