Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. júla 2023, 14:42
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

VIDEO: Tom Cruise letel popri skalách rýchlosťou 80 km/h. Štáb počas nakrúcania Mission: Impossible 7 vydesil na smrť

VIDEO: Tom Cruise letel popri skalách rýchlosťou 80 km/h. Štáb počas nakrúcania Mission: Impossible 7 vydesil na smrť
Zdroj: Paramount Pictures Studios
FILMY A SERIÁLY MISSION: IMPOSSIBLE 7 TOM CRUISE
Uložiť Uložené

Tom Cruise posunul hranice toho, čo znamená bezpečné nakrúcanie blockbusterov, na novú úroveň.

Štúdio Paramount Pictures a tvorcovia akčného blockbusteru Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One vydali ďalšie šialené video z nakrúcania snímky. Ako inak, aj tentoraz v ňom Tom Cruise robí bláznivé a životunebezpečné kaskadérske kúsky. 

Odporúčané
Pri rozhovore s Ewanom McGregorom sa nám roztriasli kolená. Bál sa v spoločnom filme so svojou dcérou nakrúcania intímnych scén? Pri rozhovore s Ewanom McGregorom sa nám roztriasli kolená. Bál sa v spoločnom filme so svojou dcérou nakrúcania intímnych scén? 3. júla 2023, 8:00

Ide o takzvaný speed-fly, keď skočil z útesu padákom a letel obrovskou rýchlosťou tesne popri skalách. Stačilo, aby vietor zavial nečakaným smerom alebo aby Cruise urobil malú chybu, a mohol prísť o život. Letel totiž rýchlosťou 80 kilometrov za hodinu. 

„Aj keď to vyzerá podobne, speed-flying nie je to isté ako skydiving. Skydiving je celkom predvídateľný šport, zatiaľ čo pri speed-flyingu je to úplne naopak. V zákulisí sme pri nakrúcaní týchto scén zažívali absolútny teror. S Tomom jednoducho neexistujú žiadne limity,“ povedal režisér a scenárista snímky Christopher McQuarrie vo videu nižšie.

Film zavíta do slovenských kín už 13. júla.

Domov
Zdieľať
Diskusia