Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2013, 14:12
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Range Rover Rolls-Royce: Alcraft hovorí o dokonalom britskom dizajne!

TECH RANGE ROVER ROLLS-ROYCE
Uložiť Uložené

Britská firma Alcraft si zobrala na paškál práve Land Rover, presnejšie luxusnú verziu Range Rover a zasadila do nej prvky, ktorými pripomína najmä limuzíny Rolls-Royce.

Range Rover Rolls-Royce: Alcraft hovorí o dokonalom britskom dizajne!

Aston Martin, Bentley, Jaguar, Land Rover či Rolls-Royce spája okrem krajiny pôvodu ich tradičná majestátna, noblesná a nadčasová elegancia. Britské (aristokratické) automobilky odjakživa povestné práve spomenutými vlastnosťami, čo sa dizajnu týka.

Britská firma Alcraft si zobrala na paškál práve Land Rover, presnejšie luxusnú verziu Range Rover a zasadila do nej prvky, ktorými pripomína najmä limuzíny Rolls-Royce. Spoločnosť si takto predstavuje dokonalý britský dizajn. Miestami trochu kontroverzný dizajn sa však určite nebude každému páčiť. Predná maska sa totižto ponáša vďaka svetlometom práve na modely Phantom, či Ghost. Vzadu sú svetla naozaj minimalistické, vizuálne tvoria akúsi horizontálnu lištu piatich dverí. Obrovské disky svojím tvarom tiež pripomínajú luxusný Rolls. Celok pôsobí síce uhladenejšie, futuristicky až netypicky avšak Alcraft, ktorý mimochodom spolupracoval na návrhoch so študentmi prestížnej školy Royal College of Art, hovorí o pozitívnych reakciách.

V médiach sa v tichosti hovorí aj o praktikách samotnej automobilky Rolls-Royce, ktorá si tak možno robí aj svoj prieskum, ako by reagovalo okolie, kebyže takto vyzerá ich prvé pripravované SUV. Každopádne, označenie Range Rover Rolls-Royce (RRRR) by bolo trefné a vtipné.

Range Rover Rolls-Royce: Alcraft hovorí o dokonalom britskom dizajne!
Domov
Zdieľať
Diskusia