Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
2. júna 2023, 16:42
Čas čítania 1:19
Denisa Šútorová

Internet šalie z nového trička Chanel za 5-tisíc eur. Ľudí pobláznil motív F1, kupujú ho aj napriek závratnej sume

MÓDA CHANEL FORMULA 1 MÓDA
Uložiť Uložené

Odkedy svet zahliadol tento módny doplnok na niekoľkých influenceroch počas Veľkej ceny Monaka 2023, novinka na trhu sa stala hotovým virálom. „Kvôli tomuto tričku Chanel by som predala obličku, nikdy som nič tak veľmi nechcela,“ reaguje fanúšička.

Svet Tiktoku sa v posledných hodinách otriasa pod novinkou módneho domu Chanel. Generácia Z a nadšenci módy z celého sveta sa nevedia „spamätať“ z tričiek, ktoré sú inšpirované formulou 1. Po tielkach Prada za takmer tisíc eur či opasku Maison Margiela v tvare šnúrky na topánky za takmer 200 eur prichádza horúca novinka od Chanelu, ktorá má podobu bieleho trička v basic strihu a s výšivkou s motívmi francúzskej značky a F1 (v dvoch farebných vyhotoveniach). Za klasickú verziu zaplatíš 4 135,92 eura, pričom za dizajn s korálikmi si priplatíš takmer o dve tisícky navyše.

Odkedy svet tento módny doplnok, ktorý pochádza z kolekcie Chanel Cruise 2023, zahliadol na niekoľkých influenceroch počas Veľkej ceny Monaka 2023, novinka na trhu sa stala hotovým virálom internetu a ľudia písali, že toto tričko „nutne potrebujú“. „Dievča nechce frajera, dievča chce tričko F1 od Chanelu,“ pridáva sa fanúšička na Twitteri.

Ozajstná debata na internete sa však rozprúdila až v momente, keď sa fashionisti s priemerným budgetom pokúsili takéto tričká zohnať aj pre seba. Keď zistili, že si zaň luxusný módny dom pýta tisíce, Tiktok zaplavilo nespočetné množstvo reakcií. Podľa nich je zo všetkého najdôležitejšia otázka, či za to vôbec toto „jednoduché“ tričko stojí. Odpoveď je: áno.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Limelight Nova (@limelightnova)

Napriek niekoľkotisícovej sume je o tričká Chanel s motívom F1 enormný záujem. „Nepozerám F1 a Chanel sa mi roky nepáčil, ale toto tričko ma oslovilo!“ odznelo„Kvôli tomuto Chanel tričku by som predala obličku, nikdy som nič tak veľmi nechcela,“ reaguje ďalšia fanúšička na Twitteri.

Novým virálom Instagramu je tričko Chanel za niekoľko tisíc eur. Ľudí pobláznil motív F1.
Novým virálom Instagramu je tričko Chanel za niekoľko tisíc eur. Ľudí pobláznil motív F1. Zdroj: Chanel

Nie každý je však ochotný za Chanel zaplatiť a podľa Highsnobiety budú niektorí fashionisti hľadať dostupné napodobeniny. Ak patríš do kategórie, ktorá si kvôli tomuto virálu pokojne vybieli účet, rozhodne stojí za to preskúmať kamenné predajne vybraných obchodov Chanel. Ako sa ti dizajn tejto novinky a samotná cena pozdávajú, nám nezabudni dať vedieť v ankete nižšie.

Anketa:
Investoval by si do trička Chanel s motívom F1?
No nekúp to...
Podľa mňa skvelý investičný model, prečo nie?
Za tú sumu by som si vybral/-a oveľa lepší statement kúsok.
No nekúp to...
23 %
Podľa mňa skvelý investičný model, prečo nie?
13 %
Za tú sumu by som si vybral/-a oveľa lepší statement kúsok.
64 %
Domov
Zdieľať
Diskusia