Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2023 o 13:34
Čas čítania 1:07
Denisa Šútorová

Rihanna sa na Tiktoku pochválila diamantovým prsteňom v závratnej sume. Podľa experta má luxusný šperk zaujímavú symboliku

OSOBNOSTI RIHANNA ŠOUBIZNIS
Uložiť Uložené

Hviezda k luxusnému diamantu zladila outfit od Chanelu a topánky Amina Muaddi, pričom pod príspevok napísala „quiet luxury“. Fanúšikovia šalejú.

Text „Shine bright like a diamond“ z Rihanninej známej piesne naberá v týchto dňoch celkom nový rozmer. Obľúbená speváčka a fashionistka sa totiž nedávno pochválila tiktokovým videom, na ktorom jej na nohe svieti obrovský diamantový prsteň na zákazku so závratnou „cenovkou“ 600-tisíc dolárov, čo je v prepočte viac ako 557-tisíc eur.

Tento skvost s takzvaným hruškovým rezom si Rihanna zaobstarala od luxusnej spoločnosti XIV Karats so sídlom v Beverly Hills. Príspevok, ktorý sa stal okamžite virálnym, okomentovala dvoma jednoduchými slovami: „quiet luxury“ (článok o tomto trende sme ti priniesli tu).

Expert na luxusné šperky Mawell Stone zo spoločnosti Steven Stone Jewellers sa pre Page Six Style vyjadril, že RiRi má na sebe 9-karátový hruškovitý diamant. Takýto netradičný tvar prsteňa vraj ukrýva významnú a hlbokú symboliku, ktorá čo-to dokáže prezradiť o jeho nositeľovi. „Kamene brúsené do tvaru hrušky symbolizujú posilnenie a nezávislosť nositeľa,“ hovorí Stone. „Takýto typ prsteňa je perfektnou voľbou pre globálnu superstar, ako je Rihanna,“ dodal.

Odporúčané
Šperky, ktoré si obľúbili Rytmus aj Dalyb: navštívili sme showroom slovenskej značky, niektoré stoja aj 60-tisíc (Reportáž) Šperky, ktoré si obľúbili Rytmus aj Dalyb: navštívili sme showroom slovenskej značky, niektoré stoja aj 60-tisíc (Reportáž) 7. júla 2024 o 12:30

Speváčka sa v takomto glame vybrala ešte minulý mesiac do ulíc New Yorku v predvečer Met Gala, pričom k diamantu skombinovala extravagantné biele pierkované šaty s čiernym pierkovaným kabátom Chanel a luxusné lodičky s krištáľovými akcentmi na členku od Aminy Muaddi, ktorú nosí už roky (za konkrétny pár si Rihanna zaplatila 1 281,25 eura). 

Topánky Amina Muaddi, outfit od Chanelu a prsteň za 600-tisíc. RiRi svoj look označila hashtagom quiet luxury. Súhlasiš?Topánky Amina Muaddi, outfit od Chanelu a prsteň za 600-tisíc. RiRi svoj look označila hashtagom quiet luxury. Súhlasiš?
Zobraziť galériu
(2)

Hviezda svoj look zakončila bielymi okuliarmi Chanel a ladiacim čiernym pierkovaným klobúkom z francúzskeho módneho domu. Hoci RiRi zdieľala tieto fotky na Instagrame už predtým, bližší pohľad na luxusný diamant nám poskytla na Tiktoku len nedávno

Rihanna sa večer pred Met Gala nahodila do ulíc New Yorku. K diamantu za 600-tisíc zvolila skvostný look od Chanelu.
Rihanna sa večer pred Met Gala nahodila do ulíc New Yorku. K diamantu za 600-tisíc zvolila skvostný look od Chanelu. Zdroj: Instagram/Rihanna

Herečka Christina Allen to jediným komentárom vystihla: „A v tento deň sa začala revolúcia prsteňov na nohách,“ napísala a my nemôžeme nesúhlasiť. „Quiet“ to však rozhodne nie je.

Domov
Zdieľať
Diskusia